StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Вдається творити": дочка-мовчунка Сумської похвалилася роботою за "криваві" рублі В РФ

28 вересня 2023, 11:38оновлено 28 вересня 2023, 13:27
Антоніна Паперна, старша дочка знаменитої української актриси Ольги Сумської, мовчить про війну, яку Кремль розв'язав проти України, і працює в РФ.
Ольга Сумська, Тоня Паперна
Дочка Ольги Сумської, Антоніна Паперна давно живе і працює в країні-агресорі РФ / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Старша дочка знаменитої української актриси Ольги Сумської, актриса Антоніна Паперна жодного разу після повномасштабного вторгнення РФ в Україну не те, що не засудила його, а залишилася в Москві і мовчить про нього. Мало того, вона активно знімається там в серіалах і хвалиться цим в інтерв'ю російським ЗМІ.

Наприклад, нещодавно на російських пропагандистських каналах показали міні-серіал "Холодна страва", де Паперна зіграла головну роль.

"Кілька років я пропрацювала в театрі Вахтангова, відразу після того, як випустилася з театрального інституту імені Бориса Щукіна. Це була моя мрія, до якої я дуже довго йшла. Але акторська доля у всіх складається по-різному: когось відразу запрошують на головні ролі, а комусь доводиться за ці ролі боротися. Будучи 25-річною актрисою з великими амбіціями, я розуміла, що те, чого я хочу, і те, що мені дають грати в театрі, не зовсім збігається. Наші шляхи розійшлися, але не виключаю, що вони ще коли-небудь зійдуться. Кіно ж - магія, це найкраща професія в світі, улюблена, захоплююча і надихаюча", – хвалиться дочка Сумської.

відео дня

Більш того, вона з гордістю говорить, що вже грає в ще одному проєкті, знятому на криваві російські гроші ‒ рімейку турецької мелодрами "Постукай у мої двері".

"Це мій перший досвід у такому великому проєкті. Робота йде вже чотири місяці, але, незважаючи на такий великий обсяг, нам вдається творити, що дуже цінно", – захлинаючись від захвату, говорила Паперна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що молодша дочка Ольги Сумської Анна Борисюк поділилася своїми переживаннями про Паперну, з якою до війни та її втечі до Москви була дуже близька.

Також мовчання порушив Російський зять Ольги Сумської, актор Володимир Яглич. Як і Паперна, він дуже довго ховав голову в пісок, і намагався дотримуватися позиції про "артистів поза політикою".

Інші новини про Ольгу Сумську:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти