StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ольга Сумська повернулася з-за кордону в руки українських лікарів: що сталося

23 січня 2024, 15:42
58791
Ользі Сумській довелося повернутися терміново з відпустки в Австрії - заради лікування в Івано-Франківську в лікарні в українських лікарів.
Сумський
Ольга Сумська каже, що дуже вдячна українським лікарям / колаж Главред, фото УНІАН і Facebook

В Івано-Франківську в Центральній міській клінічній лікарні надали термінове і своєчасне лікування легендарній українській актрисі і телеведучій Ользі Сумській, яка екстрено повернулася з відпочинку в Австрії. Про це написали на сторінці ЦМКЛ в Facebook.

Сумська звернулася до медиків зі скаргою на біль у животі. Актриса зізналася, що за кордоном їй не надали необхідне лікування, хоча аналізи вона здавала старанне і результати були поганими.

"Я не отримала належної медичної допомоги - незважаючи на те, що мої аналізи показували, що мені потрібна була серйозна терапія. Крапельниці, які мені ставили, не допомогли, і те лікування не призвело до полегшення мого стану. Я вирішила повернутися в Україну ‒ незважаючи на те, що це було ризиковано, адже дорога тривала 18 годин", – розповіла актриса.

відео дня

Як повідомляється, у легендарної актриси був діагностований гострий больовий синдром в животі з диспепсичними розладами і яскраво вираженими симптомами отруєння.

Сумський

Екстрено Сумська повернулася в Україну і знайомі порадили їй звернутися саме до франківських медиків.

"Вони раніше лікувалися в цій лікарні, тому знали, що мені нададуть тут висококваліфіковану медичну допомогу. Наші лікарі кращі, досвідчені і людяні. Я вдячна колективу лікарні", - підкреслила актриса.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що вагітна Кортні Кардашьян загриміла лікарню. 44-річна світськая левиця на останньому триместрі перенесла операцію - четвертий малюк дається їй з великими труднощами.

Також український актор Костянтин Войтенко публічно прокоментував звинувачення ексдружини в домашньому насильстві. Танцівниця Валентина Мариніна розповіла про жахи, які перенесла в шлюбі з артистом.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти