StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Московська" дочка Сумської побувала на презентації забороненого ресурсу в Москві

18 вересня 2023, 14:44
2008
Молода актриса Тоня Паперна продовжує мовчати про напад Росії на Україну.
1695037129-7728.jpg
Тоня Паперна продовжує мовчати про війну в Україні, Колаж Главред, фото Instagram / olgasumska, героїня Татлера в телеграм

Антоніна Паперна, донька українських акторів Євгенія Паперного та Ольги Сумської, яка живе і знімається в країні-агресорі, а про війну в Україні вперто мовчить, схоже, наривається на черговий скандал.

Зокрема, молода актриса, яка одружена з громадянином Росії, актором Володимиром Ягличем, з'явилася на презентації інтернет-ресурсу "Кинопоиск", який заборонений в Україні з 2017 року.

Захід був присвячений новинкам ресурсу. Паперна і її чоловік ніде не викладали фото і не ділилися своїми місцями. Але замість їх це зробив телеграм-канал "героїня Татлера".

відео дня
Тоня Паперна з чоловіком на презентації Кинопоиск
Тоня Паперна з чоловіком на презентації Кинопоиск / Телеграм-канал героїня Татлера

Нагадаємо, днями на російському сайті "КІНО-Театр.ру" з'явився анонс телесеріалу, в якому Тоні Паперній дісталася головна роль. Картина, яка вийде на екрани країни-окупанта восени 2023 року, називається "холодна страва", і оповідає про дівчину дану (Антоніна Паперна), яка за дивним збігом обставин виявляється втягнута в закручену любовну історію.

Раніше український шеф-кухар Євген Клопотенко, відомий своїм радикалізмом, висловив особисто Ользі Сумській свою думку про її "Московську" дочку.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти