StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Хіба я слухала маму?": Ольга Сумська висловилася про ловеласа-Паперного

10 вересня 2023, 14:00
33901
Акторка зазначила, що вірність Євгена Паперного завжди викликала у його тещі питання.
Євген Паперний, Ольга Сумська, Віталій Борисюк
Ольга Сумська розповіла, як мама застерігала її від шлюбу з Паперним / колаж: Главред, фото: instagram.com/olgasumska

Народні артисти України Ольга Сумська і Євген Паперний були в шлюбі з 1987 по 1991 рік. За цей час у пари народилася дочка Антоніна. За часів бурхливої молодості Паперний не відрізнявся особливою вірністю своїм партнеркам, тому мама Сумської була не дуже рада її союзу з актором.

Про це Ольга розповіла YouTube-каналі шоумена Володимира Остапчука. "Згадаймо мій перший шлюб. Мама мене попереджала: "Доця, він же ловелас. Ти знаєш, скільки було... Ти ж знаєш, що він того?" Мама була на 100% права. Але хіба я слухала маму? Я все одно за нього вийшла, і все", - згадує акторка.

Вона зазначила, що Паперний, який не приховував свою натуру, все ж зміг полестити своїй другій дружині - він переконував Сумську, що з усіх його коханих лише їй він зберігав вірність.

відео дня

"Але він завжди казав, що єдина жінка, якій він не зраджував, – це я. Знаєш, як приємно все ж таки чути", - розповіла акторка.

Іронічно, але в сімейному житті з Ольгою Сумською доля приготувала Євгену Паперному сюрприз: під час їхнього шлюбу вона завела роман з Віталієм Борисюком, за якого пізніше вийшла заміж.

Зараз в цьому любовному трикутнику мир і злагода - Ольга Сумська неодноразово виходила на сцену разом з Паперним і Борисюком, яким все ж вдалося зберегти хороші стосунки.

Раніше стало відомо, що вагітна Кардашьян загриміла лікарню. 44-річна Кортні на останньому триместрі перенесла операцію - четвертий малюк дається світській левиці з великими труднощами.

Також український актор Костянтин Войтенко публічно прокоментував звинувачення ексдружини в домашньому насильстві. Танцівниця Валентина Марініна розповіла про жахи, які перенесла в шлюбі з артистом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти