StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Змусила підписати угоду: в Мережу злили секретне відео з весілля Лопес

29 серпня 2022, 16:31
Дженніфер Лопес була в люті через дану ситуацію і написала гнівне повідомлення в соціальній мережі.
Лопес, Аффлек
Лопес і Аффлек спробували зберегти деякі моменти з весілля в таємниці / onthejlo.com

Американська співачка Дженніфер Лопес, яка нещодавно знову вийшла заміж за свого коханого, голлівудського актора Бена Аффлека, знову стала героєм новин.

На цей раз виявилося, що хтось із гостей весілля злив в мережу відео. Незважаючи на підписану всіма гостями угоду про нерозголошення, хтось із гостей все ж набрався сміливості і виклав в мережу ролик з виступом самої Лопес.

Разом з бек-вокалістками Дженніфер виконала нову пісню спеціально для Аффлека, в якій є такі слова "не можу насититися тобою". Відео злили в мережу, де його і побачила артистка і відставила злий коментар:

відео дня

"Зйомка велася без дозволу, крапка. Той, хто це зробив, використовував у своїх інтересах наш інтимний момент. Навіть не уявляю, як ви примудряєтеся це робити, адже всі підписували Угоди про нерозголошення, і ми просили гостей не викладати нічого в мережу. Ми самі повинні вирішувати, чим хочемо поділитися. Все, чим я готова ділитися з фанатами, я викладаю на своєму сайті OnTheJLo, коли приходить час. А це було вкрадено без нашого відома і продано за гроші",-процитував її Телеграм-канал"Зоряний пил".

Нагадаємо, Аффлек і Лопес довго перебували у відносинах і навіть були заручені. Але на початку нульових справа до шлюбу так і не дійшла.

У середині минулого року вони знову почали зустрічатися. А офіційне возз'єднання відсвяткували великою фотосесією на яхті українського комерсанта Ріната Ахметова, яку той іноді здає в оренду.

Плаття Лопес на весіллі обійшлися їй в приблизно три мільйони доларів.

Пізніше Лопес представила свою 14-річну дочку Марібель Муньіс (від шлюбу з Марком Ентоні) в якості гендерно нейтральної особистості.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти