StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Популярний український музикант уперше розповів, чим займається на службі в ЗСУ

24 липня 2024, 09:50
133
Сергій Мартинюк розкрив подробиці своїх військових обов'язків.
Сергій Колос Мартинюк
Сергій Мартинюк з Фіолету розповів про військову службу в ЗСУ / колаж: Главред, фото: instagram.com/sergiy_kolos

Український музикант, письменник і лідер гурту Фіолет Сергій 'Колос' Мартинюк наприкінці травня добровільно вступив до лав ЗСУ. Днями він закінчив військовий вишкіл і приступив до виконання своїх обов'язків.

Подробиці про них Мартинюк виклав у своєму блозі в Instagram. Спеціальність артистові обрали, виходячи з його здібностей і талантів - він займається організаторською частиною в "Культурному десанті".

"Продовжую службу з побратимами із "Культурного десанту". Там, де можу бути на сьогоднішній день максимально корисним зі своїми вміннями. Передусім, організаторськими. Завдання не бойові, але - з огляду на мої ще цивільні досвіди поїздок фронтами і реабілітаційними центрами - важливі і актуальні", - зазначає Колос.

відео дня

При цьому артист зізнався, що поки що не знає, як розвиватиметься (чи не розвиватиметься) його творча, літературна та музична, діяльність в умовах військової служби.

Сергій Колос Мартинюк
Сергій Мартинюк з Фіолету розповів про військову службу в ЗСУ / instagram.com/sergiy_kolos

Хто такий Сергій Мартинюк?

Сергій 'Колос' Мартинюк - український музикант, письменник, лідер гурту Фіолет (з 2009 року). Співзасновник і артдиректор музичного фестивалю "Бандерштат". Автор романів "Капітан Смуток", "Король дощу", "Рок-н-рол", "Кушмарджак" і збірки поезій "Реп'яхи".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що популярний співак Фагот з ТНМК потрапив у серйозну ДТП. Її подробиці артист розкрив лише в недавньому інтерв'ю - він на мотоциклі мчав на весілля друга.

Також юна дружина Володимира Остапчука, журналістка Катерина Полтавська, "поскаржилася" на правила зіркового чоловіка, який вирішив проконтролювати, у чому одягнена його обраниця.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти