StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Молода дружина Володимира Остапчука "поскаржилася" на правила зіркового чоловіка

23 липня 2024, 17:48
599
Катерина Полтавська зізналася, які заборони висуває їй Остапчук.
Володимир Остапчук
Володимир Остапчук новини - дружина Остапчука розповіла про заборони в родині / колаж: Главред, фото: instagram.com/vova_ostapchuk

У березні 2024 року український шоумен Володимир Остапчук одружився з журналісткою Катериною Полтавською. Для нього це - третій шлюб.

У своєму блозі 24-річна дружина ведучого нерідко ділиться подробицями сімейного життя з ним. Багато хто знає, що в Катерини - твердий характер, проте її зірковий чоловік хоч і не завжди може тримати її під контролем, все ж має на неї великий вплив.

Так, нещодавно Полтавська у своєму блозі в Instagram зізналася, що рідко чує від Остапчука якісь заборони і вказівки, однак і тут є свої винятки. Вона розповіла смішну історію про те, як шоумен "контролював", у чому вона виходить на вулицю.

відео дня

"Днями ми збиралися в супермаркет, а перед цим я купалася в басейні. На першому поверсі немає моїх речей, тому я хотіла зняти купальник і без спідньої білизни одягти шорти. Ну буває! Але він сказав, що я так не піду. Я просто мовчки дивилася на нього. На що він відповів: "Ну давай ще ображатися на те, що я прошу дружину не виходити з будинку без трусів", - зі сміхом "поскаржилася" Катерина Полтавська.

Володимир Остапчук, Катерина Полтавська
Володимир Остапчук новини - дружина Остапчука розповіла про заборони в сім'ї / колаж: Главред, фото: instagram.com/poka.tya

Хто такий Володимир Остапчук

Володимир Остапчук - український ведучий, який прославився не тільки своєю професійною діяльністю, а й романтичними історіями. Від першого шлюбу з Оленою Войченко в Остапчука є двоє дітей: донька Емілія та син Еван-Олександр. 2020 року Остапчук одружився вдруге, з Христиною Горняк, але вже за рік розлучився.

Пізніше він став жити з молодою українською журналісткою Катериною Полтавською.

У мережі раз у раз спливають деталі особистого життя Остапчука і скандали, пов'язані з його колишніми та теперішніми.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що Ірина Білик помирилася з Дімою Коляденком. Колишнє подружжя і друзі не спілкувалися з весни, але возз'єдналися під час концерту співачки.

Також українська співачка Альона Вінницька зізналася, що музичний продюсер Костянтин Меладзе мстився їй після того, як вона пішла з гурту ВІА Гра на початку двотисячних.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти