StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Симоньян і Собчак оголосили про допомогу росіянам Шебекіно

2 червня 2023, 00:16оновлено 2 червня 2023, 16:21
Симоньян в черговий раз "прорекламувала" нікчемну російську армію.
Маргарита Симоньян
Маргарита Симоньян жалісливо пошкодувала росіян Бєлгородської області / скріншот

Головний пропагандистський рот Кремля, вбивця українського народу і майбутня підсудна Гааги Маргарита Симоньян, а також "ліберальна" і "опозиційна" журналістка Ксенія Собчак, оголосили про допомогу жителям Шебекіно Бєлгородської області терористичної Росії.

"Співгромадяни з Шебекіно! Якщо якась сім'я хоче переїхати, поки наша армія ще не рознесла тих, хто вас кошмарить, пишіть мені в коменти в цьому каналі. Оплачу переїзд і зйомне житло. Сімей п'ять-десять точно потягну сама, далі оголосимо збір", - показала свої унітазні зуби Симоньян, прославляючи "другу армію світу", - яку цитує Стархіт.

До неї підключилася і журналістка Собчак.

відео дня

"Я допоможу з розселенням жителям прикордонних територій Бєлгородської області, чиї будинки виявилися зруйнованими в результаті обстрілів. Моя редакція збере дані, перевірить їх, передасть мені. Після цього я зніму в Бєлгороді або в Москві і околицях кілька квартир для декількох сімей. Квитки, якщо знадобиться, теж на мені", - заявила Собчак, сильно переживаючи за своїх земляків, які в своїй більшості підтримують вбивства українців.

Раніше Маргариті Симоньян, яка є одним з прямих винуватців смертей мирного населення України, поділилася цікавою новиною. Зокрема, головній пропагандистці нібито прислали прилад для самозадоволення, "вібруючу кулю". Більш того, на приладі, нібито, були виявлені сліди вибухівки.

Ще раніше Маргарита Симоньян, яка є однією з прямих винуватців війни в Україні, зробила "важливу" заяву. Мабуть, образившись на дії путінського прес-секретаря Дмитра Пєскова, який на похоронах Юдашкіна висловив свою повагу Аллі Пугачовій, Симоньян у своїй "зеківській" манері стала погрожувати жителям країни агресора Росії.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти