Незручно б вийшло: Симоньян прислали прилад для самозадоволення "зі слідами вибухівки"

19 травня 2023, 14:38оновлено 19 травня 2023, 15:24
Російська пропагандистка Симоньян розповіла про подарунок, який їй надіслали з Гонконгу.
Маргарита Симоньян
Маргарита Симоньян поскаржилася на дивну бандероль / скріншот

Російській пропагандистці Маргариті Симоньян, яка є одним з прямих винуватців смертей мирного населення України, поділилася цікавою новиною.

Зокрема, головній пропагандистці нібито прислали прилад для самозадоволення, "вібруючу кулю". Більш того, на приладі, нібито, були виявлені сліди вибухівки, повідомило пропагандистське видання "Стархіт".

відео дня

"На моє ім'я на роботу прислали бандероль зі слідами вибухівки (безпеку виявила). Поліція розбирається", - написала 43-річна Симоньян в Telegram-каналі.

Вибухова вібруюча куля для Симоньян
Вибухова вібруюча куля для Симоньян / скріншот

Пізніше вона також прокоментувала знахідку. "Бандероль з Гонконгу. Вибухового пристрою там не виявилося. Зате виявилося ось що. Кажуть, це якась "вібропуля" для сексуальних пригод. А по мені так пенал якийсь. Моє життя стає все цікавіше", - посміялася жінка з подарунка, який був покликаний в оригінальній манері "очистити" карму ведучої за всі її обмани і заклики вбивати мирних українських жінок і дітей.

Нагадаємо, раніше російський телеведучий Отар Кушанашвілі несподівано вирішив заступитися за російську співачку Аллу Пугачову і запропонував російській пропагандистці Маргариті Симоньян покинути терористичну Росію.

Зазначимо, раніше російська пропагандистка Маргарита Симоньян, яка є однією з прямих винуватців війни в Україні, зробила "важливу" заяву. Мабуть, образившись на дії путінського прес-секретаря Дмитра Пєскова, який на похоронах Юдашкіна висловив свою повагу Аллі Пугачовій, Симоньян у своїй "зеківській" манері стала погрожувати жителям країни агресора Росії.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти