StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Павло Зібров лукаво потролив Потапа за його поїздки в "іспанську ТРО"

25 листопада 2023, 12:27
Український співак Павло Зібров лукаво натякнув на закордонне життя репера Потапа і припустив, чому той покинув Україну прямо в розпал війни.
Потап, Зібров
Зібров потроллив Потапа / колаж Главред, фото УНІАН

Легенда української естради, співак Павло Зібров у вельми лукавою формі в інтерв'ю Анатолію Анатолічу висловив свою негативну думку щодо відомого репера і продюсера Потапа, який не так давно вкотре в розпал війни покинув Україну.

Зібров не зміг приховати лукавої посмішки, коли згадав про "іспанську ТРО". По всій видимості, співак натякав саме на Потапа. Оскільки саме його найчастіше критикують глядачі - за те, що той під час війни постійно за кордоном, а не в Україні.

"Хтось втомився, відпочиває за кордоном, очолює "іспанську ТРО". Ну, злякався, втомився, розгубився. У кожного своя нервова система. Потім вже після війни будуть розборки, думаю", - сказав Зібров.

відео дня

Нагадаємо, раніше фронтвумен групи The Hardkiss Юлія Саніна зізналася, чому їй складно подружитися з Тіною Кароль і якими вона бачить взаємини зі співачкою.

Також 47-річна українська співачка Lama вперше розповіла, чому у неї немає дітей. Також вона розкрила, як її партнер і сім'я ставляться до її погляду на появу потомства.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти