StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Юлія Саніна зізналася, чому їй складно подружитися з Тіною Кароль

19 листопада 2023, 21:47
Зі співачок вийшов прекрасний творчий дует, але особисті стосунки виявилися куди складніше.
Тіна Кароль, Юлія Саніна
Юлія Саніна розповіла про стосунки з Тіною Кароль / колаж: Главред, фото: instagram.com/tina_karol, instagram.com/the_hardkiss

Українські співачки Тіна Кароль та Юлія Саніна у 2019 випустили спільний трек "Вільна", після чого артисткам стали приписувати не тільки творчу співпрацю, а й близьку дружбу - час від часу вони ходять один до одного в гості, тепло відгукуються один про одного в пресі, а фронтвумен гурту The Hardkiss навіть набила їх з Тіною зображення на руці.

Кароль багато хто в світі українського шоу-бізнесу вважає самітницею, тому така близькість з кимось із колег закономірно викликає безліч питань до Саніної.

Так під час участі співачки в кулінарному ток-шоу з Євгеном Клопотенко "Пекельні борошна" Юлія зізналася шеф-кухарю чи дійсно вважає Тіну Кароль своєю подругою. Солістка The Hardkiss зазначила, що знаменитостям складно будувати з кимось близьку дружбу.

відео дня

"Ми хороші знайомі скажімо так. Артисткам взагалі дуже важко дається товаришування. Я відчуваю до неї теплоту і вона до мене. Списуємося", - коротко описала свої стосунки з Тіною Кароль Юлія Саніна.

Раніше донька Брюса Вілліса Таллула показала рідкісні знімки з тяжкохворим батьком. Через лобно-скроневу деменцію Міцний горішок завершив кар'єру в кіно і перестав виходити в світ.

Також 18-річна дочка голлівудських акторів Анджеліни Джолі і Бреда Пітта відреклася від батька - Захара Марлі вступила до університету під прізвищем матері, а не під подвійним, як була записана в документах при усиновленні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти