StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

47-річна Lama вперше розповіла, чому у неї немає дітей

19 листопада 2023, 22:58
975
Енергію артистка чітко розподілила між сім'єю, творчістю та особистісним зростанням.
співачка Лама, Lama
Співачка Лама зізналася, чому у неї немає дітей / колаж: Главред, фото: instagram.com/lamaukraine

Українська зірка двохтисячних Lama (справжнє ім'я - Наталія Дзеньків) була єдиною дитиною в сім'ї. Виховувала її бабуся, так як батьки майбутньої співачки, також артисти, постійно були на гастролях. Через це, як стверджує сама Лама, вона виросла егоїсткою.

В інтерв'ю для Rostyslove Production співачка зізналася, чому не обзавелася своїми дітьми - приводити в цей світ нове життя, тому що "так прийнято" їй не хотілося, а гострого материнського інстинкту вона не відчувала.

"Є від природи мами – все їхнє життя в материнстві. В моєму творчому житті у мене не було потреби такої. Я ніколи не відчувала потреби, що мені була потрібна дитина. Це було в 20 років, потім в 23 хтось каже: "Чому в тебе дітей нема?". Я думаю: "А реально, треба ж діти, у всіх є діти". А потім: "Та ні, я не хочу дітей. Чому я маю когось слухати? Це ж їхнє життя, їхній вибір". І так спливали роки і мене ніколи не тягнуло", - каже Дзеньків.

відео дня

Її партнер, з яким Лама у стосунках вже 7 років, поважає її вибір. Разом вони виховують собаку, а також займаються самовдосконаленням. Близькі співачки прийняли її рішення присвятити себе творчості, а не дітям.

"І так само мій теперішній чоловік, він є так само духовно продвинутий в цій історії. Нам достатньо собаки. Це ж відповідальність. Я розумію, що я творча людина. Мене вистачає, чесно кажучи, зараз на себе, на сім'ю, і на собаку. Я не знаю, чи зможу писати пісні, чи зможу керувати проєктом. Бо це вже є дитина і треба повністю жити цим життям", - пояснює співачка.

Раніше стало відомо, хто виграв конкурс краси Міс Всесвіт-2023, який відбувся в ніч на 19 листопада, та як виступила на ньому Міс Україна Всесвіт-2023 Ангеліна Усанова.

Також 18-річна дочка голлівудських акторів Анджеліни Джолі і Бреда Пітта відреклася від батька - Захара Марлі вступила до університету під прізвищем матері, а не під подвійним, як була записана в документах при усиновленні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти