StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Загадка розкрита: як Павло Зібров виглядає без вусів

21 листопада 2023, 00:28
Здається, що легендарні вуса були з Зібровим завжди, проте були часи, коли артист не носив їх.
Павло Зібров
Павло Зібров без вусів - як співак виглядає без своєї головної фішки / колаж: Главред, фото: instagram.com/pavlo_zibrov

Український співак, композитор і Народний артист України Павло Зібров володіє не тільки виразним голосом, але і яскравою зовнішністю - чорними, як смола, волоссям та вусами. І якщо зачіски у зірки час від часу змінювалися, то вуса залишалися константою.

Мало хто знає, як Павло Зібров виглядає без своєї родзинки, яку по праву називає справжнім брендом. Вуса артист почав відрощувати ще в юності, і, за його зізнаннями, позбавлявся їх лише двічі.

Вперше він збрив рослинність над верхньою губою, коли йшов служити в армію - тоді було так прийнято. Другий раз трапився зі співаком у вже зрілому віці.

відео дня

Коли йому було 35 років, він зустрічав Старий Новий рік на самоті - дружина поїхала до батьків. Тоді-то його і відвідала думка, що збрити вуса в якості святкових змін - хороша ідея. Свою помилку Зібров усвідомив, коли справа була вже зроблена, а дружина не впізнала його, коли він прийшов зустрічати її на вокзал, і згодом "виселила" спати на кухню, поки вуса не відростуть.

Втім, як виглядає Зібров без вусів може побачити кожен, хто підписаний на артиста в Instagram: час від часу він ділиться фотографіями з дитинства та юності.

Павло Зібров без вусів
Павло Зібров без вусів - як співак виглядає без своєї головної фішки / колаж: Главред, фото: instagram.com/pavlo_zibrov
Павло Зібров з братом Володимиром
Павло Зібров з братом Володимиром / колаж: Главред, фото: instagram.com/pavlo_zibrov

Раніше фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна зізналася, чому їй складно подружитися з Тіною Кароль і якими вона бачить взаємини зі співачкою.

Також 47-річна українська співачка Lama вперше розповіла, чому у неї немає дітей. Також вона розкрила, як її партнер та сім'я ставляться до її погляду на появу потомства.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти