StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Від пропагандиста Корчевникова відмовився рідний батько

20 липня 2024, 19:34
1586
Російський пропагандист Корчевников розповів про батька.
Борис Корчевніков
Борис Корчевников / колаж: Главред, фото: t.me/boriskorchevnikov

Російський ведучий і один із головних путінських пропагандистів країни-терориста РФ Борис Корчевников розповів про те, як залишився без батька.

За словами Корчевнікова, батько відмовився від нього, коли той був ще в маленькому віці.

"Мій тато - владна, сильна людина, керівник великого колективу, багато років не наважувався проявити себе ніяк. І ходив, дивився на мене здалеку роками, років 10, напевно", - цитують його РосЗМІ.

відео дня

Хто такий Борис Корчевников?

Борис Корчевников - російський телеведучий, медіаменеджер, журналіст, громадський діяч, пропагандист, актор театру, кіно і телебачення. За "поширення російської пропаганди" під час вторгнення Росії в Україну перебуває в санкційних списках усіх країн Євросоюзу, України та Швейцарії.

Батько пропагандиста не хотів спілкуватися зі своїм сином. У колишні роки В'ячеслав Орлов був зіркою на радянському телебаченні, потім керував Театром їм. Маяковського, потім його переманили в Московський драмтеатр ім. Пушкіна, де він дослужився до посади президента.

Батько Корчевникова помер у 69 років Буквально за кілька хвилин до його смерті батько і син помирилися: за словами Корчевникова, це зняло багаторічний тягар образи з їхніх душ.

"Коли тато помирав, я був поруч, розуміючи, що інакше він не зможе з миром піти, йому потрібно і моє прощення, і моя рука", - поділився путініст.

Російські пропагандисти - останні новини

Зазначимо, Маргарита Симоньян знову полізла в особисте життя співачки Алли Пугачової та її чоловіка-артиста Максима Галкіна і взялася обговорювати колишніх чоловіків Пугачової.

А також пропагандистка Маргарита Симоньян вирішила прокоментувати зовнішність Міс Нікарагуа, яка і завоювала головну корону на "Міс Всесвіт 2023". Однак, вона, не змогла обійти стороною й Україну.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти