StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Не пощастило з хлопчиком": Симоньян знову "залізла в ліжко" до Пугачової

15 листопада 2023, 15:21
1390
Симоньян дуже хвилює постільне життя Пугачової і Галкіна.
Галкін, Симоньян
Симоньян назвала Галкіна "хлопчиком" / Колаж фото Instagram, скріншот з відео

Головна пропагандистка і хамка російського брехливого телебачення Маргарита Самоньян, знову полізла обговорювати особисте життя співачки Алли Пугачової та її чоловіка-артиста Максима Галкіна.

Вона знову заговорила про особисте життя артистів, ніби щось знає про нього. Її цитують пропагандисти Стархіт.

Зокрема, Симоньян взялася обговорювати колишніх чоловіків Пугачової. "Те, що з останнім офіційним шлюбом з хлопчиком не пощастило, так це ж власний її вибір. Ну хто змушував? Були у неї і прекрасні чоловіки, один мені навіть дуже подобався в дитинстві. Пам'ятаєте, Челобанов такий був", - каже Симоньян.

відео дня

Вона також додала, що як тільки Пугачова розлучилася з ним, то про нього відразу ж забули. Симоньян також знову згадала ліжко Пугачової.

"Тут теж складно сказати, по любові це було чи не по любові, тому що до того, як ця людина опинилася на сусідній подушці з Аллою Пугачовою, про нього ніхто не знав. І потім, коли він перестав опочувати на цій подушці, про нього теж відразу всі забули", — зазначає пропагандистка, не в силах не говорити на єдину хвилюючу її тему.

Нагадаємо, раніше Гордон опублікував відео, як Симоньян танцює якийсь танець під східні мотиви. При цьому видно, що вся дія відбувається в ресторані. Тим часом, сама Симоньян виглядає, як ніби забігла на банкет з пробіжки.

Раньше Симоньян закликала владу Росії підірвати ядерну бомбу над Сибіром. Вона оприлюднила в соцмережах відео, де коментувала посилення ЗСУ за рахунок західних озброєнь і висунула ідею з ядерним вибухом на території Росії.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти