StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ридаю взахльоб": у родині Лесі Нікітюк сталося горе

7 листопада 2023, 23:14
Леся Нікітюк одягла траур і поділилася кадрами, від яких крається серце.
Леся Нікітюк
Леся Нікітюк повідомила про смерть бабусі Марії / колаж: Главред, фото: instagram.com/lesia_nikituk

Українська ведуча Леся Нікітюк ніколи не приховувала, що дуже дорожить своєю сім'єю та сімейними традиціями. Однією з хранительок цих традицій була її бабуся Марія. Сьогодні зірка розповіла, що її рідної людини не стало.

У своєму блозі в Instagram Нікітюк показала дорогу до села, де жила бабуся, а вона сама провела безліч незабутніх миттєвостей - від купання в озері і відвідування місцевої дискотеки, до сімейних свят і найсмачніших пасок від бабусі Марії.

Її відхід Леся сприйняла дуже болісно. На відео ведуча намагалася не плакати, але очі ховала за сонцезахисними окулярами, а голос її зрадницьки тремтів.

відео дня

"Доїжджаю до хати, їду через села, плачу, згадую... Це вже не лишилося в мене ні бабусь, ні дідусів. Але таке життя. Як кажуть старі люди, дай Бог ще нам прожити до 90 і померти своєю смертю. В наш час це велика рідкість. Бабуся пережила Голодомор, пережила війну, і це все ще потріпало нерви... Тому в кого дідусі-бабусі живі - дай їм Бог здоров'я. Не забувайте про них, дзвоніть, привозьте їм булочки з маком... Моя дуже любила", - поділилася емоціями Леся Нікітюк.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк повідомила про смерть бабусі Марії / колаж: Главред, фото: instagram.com/lesia_nikituk

Раніше в бою на запорізькому напрямку загинув український музикант Андрій Чепіль. Талановитому артисту було всього 29 років. Він також брав участь у боях під Ізюмом та Куп'янськом.

Також стало відомо про смерть Народної артистки, душі української пісні, Ніни Митрофанівни Матвієнко. Вона не дожила два дні до свого 76-річчя.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти