StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вона все знає: Ксенія Собчак поспілкувалася з Максимом Галкіним - деталі

3 квітня 2024, 13:54
З'явилася інформація, що скандальна російська журналістка Ксенія Собчак зв'язалася з Максимом Галкіним.
Ксенія Собчак, Алла Пугачова, Максим Галкін
Розмова Ксенії Собчак і Максима Галкіна / колаж: Главред, фото: t.me/ksbchk, instagram.com/maxgalkinru/

Російська ведуча, журналістка і пропагандистка Ксенія Собчак, яка виправдовує російських окупантів-вбивць, поговорила з чоловіком легендарної Алли Пугачової - коміком Максимом Галкіним.

Як повідомили в російському ЗМІ "Кремлівська Табакерка", деталей розмови Собчак з Галкіним, який підтримує Україну в боротьбі з країною-терористом РФ, на жаль, немає.

відео дня

Однак днями Собчак, після розмови з російським політиком Сергієм Кирієнком, заявила:

"Думаю, що Пугачову іноагентом не визнають - надто вже це було б великою помилкою. Як би хто не старався, вона велика і масштабна фігура. Ніяких радикальних постів і політичних заяв Алла Борисівна не робила".

Також росЗМІ уточнили:

"Останні роки Собчак не просто так займає помірно опозиційну позицію. У неї чимало друзів і знайомих у Кремлі. Деякі були причетні до її президентської кампанії у 2018 році. Саме ця близькість дозволяє їй лавірувати в потоках політичних і навколополітичних заяв".

Хто така Ксенія Собчак

Ксенія Собчак - російська журналістка, пропагандистка, теле- і радіоведуча, акторка, сценаристка, продюсерка кіно і телебачення. Дочка першого мера Санкт-Петербурга Анатолія Собчака і сенатора Людмили Нарусової.

Ксенія Собчак - останні новини по темі

Зазначимо, Ксенія Собчак нещодавно написала, що у неї розривається серце, коли вона думає про мирних людей, які стали жертвами війни "скрізь і всюди". А потім, вона говорить про "своїх" росіян. Про те, що, мовляв, навіть якщо вони "були неправі, жорстокі і невірно чинили", вони все одно "твої".

А також Ксенія Собчак висловилася щодо російського актора Анатолія Білого, який відкрито засудив військове вторгнення терористичної Росії в мирну Україну.

Читайте більше про Собчак:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти