StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Собчак визвірилася на російського актора, який "зірвав" гастролі Ленкома

2 вересня 2023, 12:14
2715
Пропагандистка Собчак згадала про людські поняття честі, хоча сама підтримує війну в Україні.
1693645975-9698.jpg
Собчак висловилася щодо артиста білого. Колаж Главред, фото Facebook, Instagram / sobchak

Російська пропагандистка, яка вважає себе лібералкою Ксенія Собчак висловилася щодо російського актора Анатолія Білого, який відкрито засудив військове вторгнення терористичної Росії в мирну Україну.

На думку Собчак, яку цитує пропагандистське видання Стархіт, актор повівся "негарно" по відношенню до колег, з якими раніше працював.

"Хто б що не підтримував, доносити на колег - остання справа. Участь Білого в петиції — в чистому вигляді донос. Куди "Ленкому" треба було їхати з цією виставою, в Палестину? - іронізує Собчак маючи на увазі скасування гастролей пропутінського театру "Ленком" в Ізраїлі.

відео дня

Крім того, Собчак звернула увагу на "грізне" повискування театру, які образилися скасуванням і вимагали пояснень від керівництва країни. Виглядало це дешево і комічно, як завжди в Росії.

Зокрема, у зверненні акторів значиться: "Ми вважаємо Ізраїль демократичною країною і дуже розраховуємо отримати оцінку офіційної влади розгнузданій і руйнівній поведінці, з якою ми зіткнулися заочно, а наші російські колеги вже очно. На "Ленком Марка Захарова" і його співробітників обрушився шквал помийного словоблуддя низького штибу, що перемежовується з погрозами "містечкової комунальної кухні". На жаль, ніякої виразної позиції від державного театру і від влади Ізраїлю, як і гарантій безпеки, ми не отримали", — заявили в театрі.

Собчак назвала ці завивання театру "верескливе кликушество" і зажадала представити графоманів публіці.

Нагадаємо, раніше російський актор Анатолій Білий засудив напад РФ на Україну і заявив, що покинув Росію.

Крім того, раніше відомий російський актор і затятий противник путінського режиму Анатолій Білий (уродженець Вінниччини) нібито мало не поодинці зірвав гастролі театру зі столиці країни-агресора РФ "Ленком" в Ізраїлі. У всякому разі, таку версію висловив директор театру Марк Варшавер і озвучив її пропагандистським росЗМІ.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти