StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Були неправі і жорстокі, але люблю: Собчак відкрито виправдала вбивць-росіян в Україні

10 жовтня 2023, 16:05
2122
Ксенія Собчак написала пост, де виправдала російських окупантів у їхніх звірствах.
1696943046-5719.jpg
Ксенія Собчак любить свою батьківщину-вбивцю, незважаючи ні на що / колаж Главред, фото Instagram / xenia_sobchak

Російська пропагандистка, яка вважає себе лібералкою Ксенія Собчак, яка відкрито не засуджувала військовий напад Росії на Україну, нарешті визначилася зі своєю позицією.

На таке "одкровення" її наштовхнула ситуація в Ізраїлі - ракети по мирних містах, вбивства мирних громадян, насильство і звірства щодо жінок і дітей. Власне те, що російська армія щодня робить з українцями.

На своїй сторінці в Instagram Собчак написала, що у неї розривається серце, коли вона думає про мирних людей, які стали жертвами війни "скрізь і всюди".

відео дня

А потім, вона говорить про "своїх" росіян. Про те, що, мовляв, навіть якщо вони "були неправі, жорстокі і невірно вчиняли" (невірно вчиняли - це катували військових, розстрілювали машини і гвалтували жінок і дітей - авт.), вони все одно "твої".

"І усвідомлюю ще одну важливу річ - навіть якщо розумієш, що "твої" в чомусь були неправі, жорстокі, невірно чинили. Це "твої". Так і з сім'єю. І з моєю батьківщиною - Росією. Злюся, не приймаю рішення і бачу трагічні помилки, але люблю свою країну і ніколи не побажаю їй поразки і розпаду", - зізнається в любові своїй терористичній Росії Собчак, тотально виправдовуючи всі звірині вчинки щодо мирної і суверенної держави Україна.

Собчак про любов до своєї терористичної батьківщини:

Нагадаємо, раніше Ксенія Собчак вирішила розібратися з російським пластичним хірургом, який вдало пришив попу путіністу Кіркорову, але облажався з грудьми російської співачки Слави.

Раніше також Собчак висловилася щодо російського актора Анатолія Білого, який відкрито засудив військове вторгнення терористичної Росії в мирну Україну.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти