StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ніно Катамадзе засудила владу Грузії за ставлення до війни в Україні: "Не хочу витрачати час на них"

8 травня 2022, 19:05
Грузинський народ єдиний у своєму прагненні допомогти, в той час, коли його влада все ще вагається.
Ніно Катамадзе засудила владу Грузії за ставлення до війни в Україні: 'Не хочу витрачати час на них'
Ніно Катамадзе засудила владу Грузії за ставлення до війни в Україні / instagram.com/nino_katamadze_official

Грузинська джазова співачка Ніно Катамадзе дорікнула владі Грузії в неоднозначності по відношенню до війни в Україні, розповіла про волонтерську діяльність, а також що думає про артистів, які мовчанням та даєю обирають перше.

Так в інтерв'ю для ФактиICTV артистка розповіла, що життя народу Грузії теж сильно змінилося, починаючи з 24 лютого - дня в який почалося повномасштабне вторгнення рф в Україну.

Прості люди в Грузії, на відміну від влади, повністю на боці України, і для них допомога постраждалим від російської агресії українцям - справа честі.

"Мені важливо, що зараз робить грузинський народ, тому що я стою поруч з народом. Після 24 лютого в Грузії абсолютно змінився спосіб життя. Ми створили фонд, у мене багато друзів-волонтерів, ми щодня вирішуємо якісь проблеми, щодня збираємося. І це настільки народна підтримка нашим українцям. Якщо чесно, зараз мене взагалі не хвилює, що робить уряд Сакартвело",- розповіла Катамадзе.

Також на думку співачки артист не має права мовчати, а той, хто вибрав шлях найменшого опору, не вартий уваги: "Війна - це гучні і найстрашніші звуки вибухів, смерті, мук людей. Душа людини, а тим більше артиста, повинна горіти від того, щоб підтримати, поспівчувати дітям, плакати разом. Зробити все можливе, щоб бути на стороні життя. Я не хочу витрачати час на тих людей, для кого мовчання - це правильні кроки. Не хочеться говорити про тих людей, для яких своє життя важливіше, ніж життя в справедливій і суверенній країні".

читайте такожАндрій Макаревич розповів, чому президент-артист кращий за президента-кдбшника-віщий анекдот

Раніше українська телеведуча і громадська діячка Маша Єфросиніна в інтерв'ю для Зіркового шляху зазначила, що в російському шоубізнесі зараз відбувається розкол, що є для України доброю ознакою.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти