StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Не хотіла піднімати слухавку": колишня дружина Дзідзьо розповіла, які у них зараз стосунки

18 квітня 2024, 18:02
Співачка Slavia розповіла нові подробиці розлучення з уже колишнім чоловіком Михайлом Хомою.
Михайло Хома, співак Славія
Михайло Хома тепло спілкується з колишньою дружиною / колаж: Главред, фото: instagram.com/dzidzio/, instagram.com/slavia_official/

Українська співачка Slavia розповіла, що після розлучення зі співаком Михайлом Хомою залишилися дуже близькими людьми.

В інтерв'ю для Gazeta.ua співачка розповіла, що востаннє вони спілкувалися телефоном у лютому цього року, колишній чоловік привітав її з днем народження.

відео дня

"Михайло телефонував на мій день народження. Зазвичай ми довго спілкуємося телефоном, хвилин 40 щонайменше. Але того дня я спершу не хотіла піднімати слухавку. Ми зібралися у вузькому колі, і для мене це було не стільки свято, як можливість поспілкуватися і підтримати близьких друзів. Напередодні вони отримали трагічну звістку про загибель родича. Його тіло не можуть впізнати, потрібно чекати результатів експертизи ДНК. вилити цей біль. І ось, коли зателефонував Михайло, було незручно перед гостями відповідати, але все ж таки друзі вмовили взяти слухавку", - сказала Slavia.

Хто такий Михайло Хома?

Михайло Хома, більш відомий як Дзідзьо - український співак, автор пісень, актор, кінорежисер, продюсер. Фронтмен і засновник гурту "DZIDZIO". Заслужений артист України (2020). Амбасадор Збірної України з футболу.

Михайло Хома (Дзідзьо) - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Михайло Хома розповів, що разом із Павлом Зібровим став жертвою дезінформації. Один із луцьких бізнесменів влаштував велике весільне гуляння під час війни. Місцеві ЗМІ швидко підхопили новину про те, що співаки вирішили підзаробити, поки в країні йде війна.

А також раніше український співак Дзідзьо розповів, що серед поранених у березні 2022 року на Яворівському полігоні опинився його друг Роман Кулик.

Читайте більше про Дзідзьо:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти