StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Оля Цибульська вперше зізналася, чому насправді перестала співати з Дзідзьо

3 квітня 2024, 23:20
Співачка зазначила, що побоюється нового сплеску ревнощів.
Оля Цибульская, Дзидзьо
Оля Цибульська та Дзідзьо - чому артисти більше не співають дуетом / колаж: Главред, фото: instagram.com/cybulskaya

Українська співачка і ведуча Оля Цибульська разом із музичним проєктом музиканта Михайла Хоми "DZIDZIO" записала два хіти - "Чекаю. Цьом" (2017) і "Киця" (2020). Обидва треки були вельми тепло сприйняті публікою, проте творчі колаборації між Цибульською та Дзідзьо закінчилися, ледь розпочавшись.

Артисти познайомилися ще в юності і з часом стали кумами. Ба більше - саме Михайло переконав Олю довіриться своєму таланту і вирушати на підкорення українського шоу-бізнесу.

Пізніше, коли обидва стали знаменитими, Цибульській і Дзідзьо навіть приписували роман, який співаки заперечували. Багато хто вважав, що саме ці чутки зруйнували їхню творчу співпрацю та розсварили їх, як друзів.

відео дня

Нещодавно співачка у проєкті Сніданок з 1+1 вирішила нарешті зізнатися, чому більше не співає з Михайлом Хомою. Вона зазначила, що зараз справді рідко бачиться з ним, але співпраця припинилася через різницю у творчих амбіціях - кожен із них шукав нових горизонтів.

"Нам уже досить. Ми вже наспівалися. Тепер він із Пономарьовим. Не хочу, щоб вони ревнували один одного до мене", - пожартувала Оля Цибульська, і зазначила, що, можливо, знайде собі нового партнера для дуету.

Хто така Оля Цибульська?

Оля Цибульська - українська співачка, ведуча (Підйом, Guten Morgen, Золотий Грамофон, M1 Music Awards), блогерка. Переможниця першого сезону української "Фабрики зірок" (була в дуеті Опасные связи з Олександром Бодянським). Авторка творчих спецпроєктів "МЖ", "Самые поющие новости", "#безпарОЛЯ".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український співак і музичний продюсер Потап публічно звернувся до Насті Каменських із проханням не кидати його. Його пасаж зіркова дружина залишила без уваги, що багатьом здалося дивним на тлі чуток про розлучення пари.

Також лідер гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук вибачився за свою політичну кар'єру, яку він остаточно закінчив 2020 року. Артист визнав цей етап своєї діяльності помилкою.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти