Назвали найкрасивішу жінку у світі за 2021 рік

31 березня 2021, 19:10
Модель Кріссі Тейген прикрасила обкладинку журналу People як найкрасивіша жінка року за версією видання.
Кріссі Тейген
Кріссі Тейген / instagram.com/chrissyteigen/

Норвезько-тайська модель і телеведуча Кріссі Тейген отримала звання найкрасивішої в 2021 році від популярного журналу People, який щорічно публікує свій рейтинг вже багато років.

Для обкладинки журналу Кріссі Тейген позувала з 4-річною донькою Луною і 2-річним сином Майлзом.

"Абсолютна честь слідувати за стількома жінками, які надихали мене на цьому шляху. Дякую журналу Рeople за таку красиву зйомку і за дійсно добре і змістовне інтерв'ю", - написала Кріссі в своєму Instagram, додавши фото обкладинки.

відео дня

Дівчина також попросила шанувальників прочитати її інтерв'ю.

Кріссі Тейген в інтерв'ю каже, що її Тайська мама, Вілайлак "Пеппер" Тейген, заохочувала її відкривати для себе життя, як дівчина робить це зараз зі своїми дітьми.

Вона розповіла, як дотримувалася дієт під час роботи моделлю, а коли залишила модельний бізнес, використовувала навички для кулінарного шоу.

"Тепер для мене важливіше отримувати задоволення від того, що відбувається. Я ставлю свій розум і дух над тілом. Якщо це зробить мене щасливим і змусить відчувати себе добре, то я віддаюся цьому", - розповіла Тейген.

Зараз у неї успішний бізнес, який йде до відкриття нового ресторану, і це радує Тейген.

Нагадаємо, 35-річна Кріссі раніше була моделлю журналу Sports Illustrated. Її батько-норвезького походження, а мати - тайського.

Кріссі одружена з співаком Джоном Леджендом, якого той же People в 2019 році проголосив "найсексуальнішим чоловіком з нині живих".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти