Наталія Могилевська викрила брехню "безробітних" ненависників локдауна

27 квітня 2021, 10:40
Українська співачка з командою зайнялася пошуком роботи для українців, які втратили робочі місця під час карантину.
Наталія Могилевська
Наталя Могилевська / Instagram

Співачка Наталія Могилевська розповіла про результати своєї спроби дослідити ринок праці під час карантину в Україні. За її словами, вони з командою намагалися працевлаштувати бажаючих на посади ретушерів, асистентів і фотографів, послуги яких, на її думку, завжди затребувані.

Однак Могилевська розповіла про грандіозний провал своєї спроби в пості в Instagram - їй майже не надсилали резюме люди, які реально втратили роботу. Акція триває вже тиждень по всій Україні.

"З майже сотні резюме, які нам прийшли - тільки троє резюме було від людей, у яких зараз немає роботи. А всі інші 90 резюме - це люди, які вже успішні, вже працюють і хочуть поліпшити своє життя, піти працювати до зірки або поміняти сферу на шоу-бізнес. Тобто, хто був успішний, той і продовжує бути успішним і буде ще більш успішнішим, а ті, для кого ми робили цю пропозицію, хто скаржився, що у них немає грошей і немає роботи - свої резюме так і не надіслали", - пояснила вона результати своєї спроби.

відео дня

Могилевська вважає, що можливо, проблема не в локдауні.

"Любі мої, ви не уявляєте наскільки я була в шоці від цих результатів. Я навіть уявити собі такого не могла, що вони будуть такими. Це жахлива статистика! Це те, про що потрібно говорити. Виходить, що всі ці скарги - струшування повітря, тому що у таких людей, я думаю, роботи не було і до локдауну. Замість того, щоб робити щось, прагнути, працювати над собою, шукати виходи, шукати себе, вчитися - звинувачують весь світ у своїх невдачах, то уряд, то сусіда, локдаун... Які завгодно обставини, тільки не себе. Якщо вам не подобається Ваше життя, запам'ятайте, починати потрібно з себе! Покращіть себе і це поліпшить ваше життя!",- оголосила вона.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська / instagram.com/nataliya_mogilevskaya / Любарець Вікторія

Але з думкою Могилевської не погодилися деякі її передплатники - на адресу співачки полетіли звинувачення, що вона шукає не ті професії. Хоча з іншого боку, інші користувачі соцмереж похвалили старання селебріті, хоч і нагадали їй, що не всі люди такі трудоголіки і готові важко працювати.

"Робота є завжди. Тільки хтось просто хоче щоб йому на блюді все піднесли, а ще є люди, які хочуть мати багато грошей за нічого не робити. Ось тому і ниють, і нарікають на всіх, і вся", "Все вірно сказано", "Не варто так узагальнювати: не всі живуть в Києві і не всім підходять запропоновані вакансії. Без роботи якраз залишилися зараз не фотографи і ретушери, а люди зовсім інших спеціальностей", "Я як бачу, кухарі і бармени і офіціанти, починають писати резюме фріланс, фотограф та ретушер. Ось це сміх", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль пояснив, чи будуть скасовувати карантин в Україні на травневі свята, чи ні.

До цього міністр охорони здоров'я України Максим Степанов заявив, що на Великдень в Україні карантинних обмежень вводити не будуть.

За 26 квітня в Україні додалося майже вісім тисяч хворих коронавірусом, навіть в умовах локдауну.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти