StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Наталя Могилевська розповіла про незвичайну клятву, яку стримує вже 25 років

25 червня 2022, 00:37
Чверть століття артистка стримує обіцянку, дану їй ще на початку її співочої кар'єри.
Наталя Могилевська розповіла про незвичайну клятву, яку стримує вже 25 років
Наталя Могилевська розповіла про клятву, яку стримує 25 років / instagram.com/nataliya_mogilevskaya

46-річна співачка, композитор, продюсер і Народна артистка України Наталія Могилевська в інтерв'ю телеканалу Україна, розповіла, чому не покинула країну, коли почалася повномасштабна війна.

Могилевська була однією з перших зірок, які почали допомагати постраждалим від російської агресії - розвозила їжу і воду по сховищах, давала імпровізовані концерти, зараз займається волонтерством і виступає для ЗСУ.

Ведучі поцікавилися у артистки, чому ж вона, як багато хто з її колег, не вирушила, наприклад, з благодійним туром по світу, або просто не виїхала з країни в пошуках безпечного місця.

відео дня

"Багато дуже причин. Перша причина, напевно, те, що коли ти виходиш заміж, ти стоїш з чоловіком, і, дивлячись йому в очі, кажеш "у горі і радості". Що б там не сталося, ти даєш свою клятву бути разом. І 25 років тому таку клятву я дала, коли вперше вийшла на сцену. І 25 років я відчувала, як народ мене підтримував. І були хвилини, коли мені жити не хотілося, не те що робити наступний крок. Нажаль такий момент буває у кожної людини. Але люди настільки мене підтримували, настільки мої концерти завжди були наповнені такою любов'ю, такою вдячністю, що просто сьогодні, у важку хвилину, як може бути інакше. Народні артисти повинні бути з народом, мені здається. А як інакше?", - розповіла Могилевська.

Вона також підкреслила, що за всі 4 місяці війни їй жодного разу не було страшно - рідна земля допомагала. Тому їй було так просто прийняти рішення залишитися.

читайте також"Прийняла найкрасивіше рішення в житті": Наталія Могилевська заінтригувала великими змінами

Раніше Наталія Могилевська розповіла про складнощі в спілкуванні з родичами з Росії, які зомбовані ра**истской пропагандою.

Також співачка розповіла, що у Маріуполі під обстрілами загинуло її дитинство в особі її рідного дядька, до якого вона часто приїжджала на літо.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти