StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Наркодилера, для якого дружина клянчила заставу, відправили до в'язниці

13 грудня 2022, 23:14
Інна Воронова спочатку просила грошей на заставу, а коли зрозуміла, що нічого не вийде, стала розвивати свою творчість.
Інна Воронова та Черненко
Інна Воронова та Черненко / Instagram

Колишній чоловік Поліни Нені, якого звинувачують у торгівлі наркотиками Юрій Чернецький, сяде у в'язницю на 5 років.

Про це повідомила прес-служба Київської міської прокуратури.

"До 5 років позбавлення волі засуджено наркодилера, який збував кокаїн у нічних клубах столиці. За підтримання публічного обвинувачення Печерською окружною прокуратурою Києва судом оголошено обвинувальний вирок киянину за фактом незаконного придбання, зберігання та збуту особливо небезпечних наркотичних засобів. Згідно з матеріалами слідства, чоловік збував наркотичні засоби, зокрема кокаїн, в нічних розважальних закладах столиці", - сказано на сторінці державного органу на офіційній сторінці в Facebook.

відео дня

Ця історія була б не такою зухвалою, якби не дружина наркодилера, співачка Інна Воронова, яка збирала через свій Instagram-акаунт грошей для того, щоб внести за злочинця заставу.

Нагадаємо, раніше вона дала клич в Instagram, щоб зібрати для свого чоловіка 4 мільйони гривень і його випустили під заставу.

"Не маю права мовчати. І хочу почати з того, що якби було правдою те, про що пишуть, у нас було б море грошей, і я б в перший день (ви знаєте, як я люблю Юру) його б викупила", - заявила Воронова в сторіз.

Вона також посилено робила вигляд, що не знає, чим займається її чоловік. "Я не знаю, чим займався мій чоловік в іншій родині 11 років, але зі мною мій чоловік – артист. У нас 7 кліпів, це все приносить прибуток – на iTunes, на Spotify, на YouTube. Ми заробляли непогані гроші на цьому "ми жили і живемо досить скромно, у нас орендована квартира, машини у Юри в лізингу. Тому у мене немає 100 тисяч доларів заплатити за нього заставу", - запевнила жінка тоді.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти