StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Не налазить на голову: дружина чоловіка, якого затримали в Києві за наркотики, клянчить гроші на заставу

29 серпня 2022, 22:17оновлено 29 серпня 2022, 23:00
Вона просить кожну передплатницю скинути всього по 1000 гривень і вони знову можуть бачити їх спільні сторіз.
Інна Воронова та Черненко
Інна Воронова та Юрій Черненко / Instagram

Інна Воронова, дружина Юрія Чернецького, якого нещодавно затримали прямо в центрі Києва за підозрою в торгівлі наркотиків, дала клич в Instagram, щоб зібрати для свого чоловіка 4 мільйони гривень і його випустили під заставу.

"Не маю права мовчати. І хочу почати з того, що якби було правдою те, про що пишуть, у нас було б море грошей, і я б в перший день (ви знаєте, як я люблю Юру) його б викупила", - заявила Воронова в сторіз.

"Я і мій творець", - так підписує фото Воронова в своєму Instagram.

"Я не знаю, чим займався мій чоловік в іншій родині 11 років, але зі мною мій чоловік – артист. У нас 7 кліпів, це все приносить прибуток-на iTunes, на Spotify, на YouTube. Ми заробляли непогані гроші на цьому "ми жили і живемо досить скромно, у нас орендована квартира, машини у Юри в лізингу. Тому у мене немає 100 тисяч доларів заплатити за нього заставу", - запевнила жінка.

"Це заздрість і образа жінки. А далі я не буду коментувати... Також Я вірю, що люди за гроші не будуть намагатися нашкодити мені і моїм дітям. Тому що я дуже вірю в карму, і у всіх теж є діти", - зазначила вона. Інна, ймовірно, натякаючи на колишню дружину Чернецького, Поліну Неню, з якою він воював за дочку Теону.

"І ще-якщо існують порядні поліцейські, якщо хтось у це вірить, то інформація з мого телефону нікуди не потрапить",-каже Інна.

"Світом правлять величезні гроші, злість. І все можна робити під тиском. Я зараз не хочу нічого стверджувати, але даю вам грунт для роздумів", - сказала Воронова, чоловіка якої зловили з наркотиками в штанях.

У той час, як країна воює і українці активно донатять на ЗСУ, Воронова просить своїх підписниць Скинути по 1000 гривень, щоб викупити чоловіка, пов'язаного з кримінальним світом. В якості нагороди вона пропонує "загальні сторіз".

"4 мільйони. Всього по 1000 гривень 4 тисячі моїх жінок. І ми будемо знову разом і ви будете бачити наші сторіз. Я б продала всі машини і віддала все, що є. Але все забрали: мої карти, мій телефон, Моє авто, куплене до шлюбу", - намагалася пояснити Інна, виклянчівая гроші зі своїх передплатниць, частина яких насправді скидали допомогу її чоловікові, якого не в перший раз затримали за наркотики.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Фінляндії Санна Марін (СДП) потрапила в скандал. У Мережу злили відеоролики вечірки, на якій чиновниця весело проводила час. На відео, що складається з декількох відеокліпів, прем'єр-міністр та інші учасники вечірки разом танцюють і співають.

"Мова йде про особисті відео, зняті в приватних приміщеннях. Я шкодую, що вони стали надбанням громадськості, - заявила Марін на прес - конференції, організованій в четвер вранці", - цитує її Yle.fi.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти