StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Написав прокляття батькам з Росії": Марічка Падалко розповіла, яким вийшов Соболєв з Ірпеня

26 квітня 2022, 10:48оновлено 26 квітня 2022, 14:50
Телеведуча розповіла про день початку військового вторгнення Росії в Україну.
1650959213-2661.jpg
Марічка Падалко та Єгор Соболєв,який захищає Україну / Instagram Марічки Падалко

Телеведуча Марічка Падалко в ефірі програми ЖЗЛ, яка виходить на 1+1, розповіла про те, як почалася війна і про те, як справлялася їхня сім'я з цією ситуацією.

Зокрема, Падалка розповіла, що її чоловік Єгор Соболєв задовго до війни був готовий захищати Україну, вступив в тероборону і проходив спеціальні навчання. За її словами, за кілька годин до війни він вивіз їх трьох дітей у Львівську область, що сильно полегшило прийняття рішень для Марічки.

Телеведуча також розповіла, що Соболєв прокляв власних батьків, які живуть в Росії. Він розірвав стосунки з матір'ю та батьком через їхню позицію щодо війни в Україні.

"Коли ми з Єгором тільки попрощалися, ось в той день 24 – го числа, я знаю, наскільки його люблять батьки, і я знаю, що любов батьків-це найкращий захист, я відразу почала писати його мамі, щоб вона за нього молилася". В її словах було дуже багато переживань за сина, щоб з нами все було добре", – згадала телезірка.

"Але потім, коли Єгор почав спілкуватися з батьками, він зрозумів, що це суто переживання за нього, але ніякого засудження того, що Росія тут робить. Він сказав їм більше йому не писати", - розповіла вона.

Остаточно ж крапка в спілкуванні була поставлена після того, як Соболєв, який брав участь у звільненні Ірпеня, на власні очі побачив жахи, вчинені окупантами.

читайте такожМаріуполь, Буча, Ірпінь: військовий експерт пояснив, навіщо Росія стирає в порошок українські міста

"Єгор, коли вийшов з Ірпеня, я так розумію, що він там побачив набагато більше, ніж мені розповів, тому що я це прочитала в його листуванні з мамою. Він їм написав все, що думає про Росію, про них, все що він там побачив, згвалтованих дівчат віку нашої молодшої дочки, ну і написав їм і їх країні прокляття", - поділилася Падалко.

Раніше українська телеведуча каналу 1+1 Марічка Падалко не зуміла стримати сліз під час прямого ефіру. Під час марафону новин до бесіди приєднуватися Тарас Тополя, лідер гурту Антитіла, який зараз служить у троні. Йому Падалко зізналася, що сьогодні її останній спільний ефір з телеведучим Русланом Сенічкіним.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти