StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

На спорті, на стилі: мільярдер Безос вигуляв свою "перекачану" наречену

14 грудня 2023, 16:46
Надуті губи Лорен Санчес видно навіть в профіль неозброєним поглядом.
Джефф Безос та Лорен Санчес
Джефф Безос і Лорен Санчес засвітилися на спортивній прогулянці у Флориді / колаж: Главред, фото: instagram.com/laurenwsanchez

Американський підприємець, мультимільярдер і засновник Amazon Джефф Безос закрутив роман з журналісткою і телеведучою Лорен Санчес в 2018 році. Багато хто не сприймав їх відносини всерйоз, так як обидва на той момент були в шлюбі з іншими людьми. Однак пізніше і Санчес, і Безос розлучилися зі своїми половинками і щасливо зажили разом. У травні 2023 року мільярдер зробив обраниці пропозицію.

Закохані разом відвідують публічні заходи і з задоволенням позують для журналістів і модних журналів. Також вони стали улюбленою ціллю для папараці.

Так нещодавно фото Безоса і Санчес з'явилося на сторінці таблоїду Just Jared в Instagram. Пару зняли під час прогулянки по Саут-Біч, Флорида. Фото моментально стало приводом для жартів: когось потішили коротенькі шортики підприємця, іншим здалася надмірною захопленість журналістки уколами краси і пластичними операціями.

відео дня

Між тим в коментарях знайшлися і ті, хто заступився за Безоса і Санчес: 59-річний Безос не став слідувати поширеній серед багатіїв моді на двадцятирічних старлеток, та будує відносини з Санчес, яка всього на 6 років молодша за нього. Що ж стосується Лорен, крім іншого вона добре доглядає за своєю зовнішністю і тілом, і мільярдер поруч з нею помітно розцвів.

Раніше французький письменник і літературний критик, автор бестселерів "99 франків" і "Кохання живе три роки" Фредерік Бегбедер був заарештований за звинуваченням у зґвалтуванні. Автор свою провину заперечує.

Також відомий голлівудський оскароносний актор і режисер Шон Пенн закрутив роман з австралійською акторкою Наталі Келлі. Заради неї артист розлучився з українкою.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти