StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Казанова, Казанова: Шон Пенн проміняв Україну на австралійку - ЗМІ

11 грудня 2023, 20:00оновлено 12 грудня 2023, 14:51
896
Шон Пенн і його нова супутниця, актриса Наталі Келлі, були помічені на арт-ярмарку Art Basel в Майамі і разом відпочили на пляжі.
Пенн, баба
Шон Пенн нібито знайшов собі нову кохану / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com та Instagram

Відомий голлівудський оскароносний актор і режисер Шон Пенн, здається, розлучився зі своєю українською коханою ‒ актрисою Ольгою Коротяєвою. Папараці засікли його на прогулянці в Майамі (штат Флорида) в компанії 38-річної австралійської актриси Наталі Келлі, пише американський таблоїд TMZ.

Пенн і його нова супутниця були помічені на арт-ярмарку Art Basel і разом відпочили на пляжі. Шон і Наталі трималися за руки і "виглядали як повноцінна пара". Вони посміхалися один одному, а потім актриса навіть акуратно гладила м'язисті руки Шона.

Наталі Келлі - австралійська актриса з родини перуанців. Вона найбільш відома за роллю Ніли у фільмі "Потрійний форсаж: Токійський дрифт", Дені Альварес в серіалі "Слідство по тілу" і Грейс в серіалі "Нереально".

відео дня

Нагадаємо, раніше в цьому році стало відомо про те, що Шон Пенн закрутив роман з українкою - актрисою і телеведучою Ольгою Коротяевой. Пара разом відвідала кінофестиваль у Грузії. А до того відвідувала пам'ятки Риму.

За спиною у Пенна досить довгий донжуанський список - в тому числі роман з колегою Шарліз Терон і шлюб з легендою світової попмузики Мадонною.

Вам можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти