StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Французький автор Фредерік Бегбедер заарештований за підозрою в згвалтуванні

12 грудня 2023, 20:51
299
За мотивами свого минулого затримання письменник написав цілий роман. Поки невідомо, чи варто чекати від Бегбедера нових тюремних записок.
Фредерік Бегбедер
Фредерік Бегбедер був поміщений під варту за підозрою в згвалтуванні / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, pexels.com

Французький письменник і літературний критик, автор бестселерів "99 франків" і "Кохання живе три роки" Фредерік Бегбедер був викликаний в один з поліцейських ділянок Парижа для розслідування у справі про згвалтування. О 9 годині ранку, по прибуттю літератора в поліцію, він був затриманий і поміщений під варту.

Про це повідомив виданню Libération прокурор Родольф Жаррі. Він розповів, що "23 липня 2023 року в поліцейську дільницю прийшла жінка, щоб подати скаргу на Фредеріка Бегбедера. Вона стверджує, що мала з ним перший сексуальний контакт за взаємною згодою, а потім другий секс без згоди, в ту ж ніч в номері готелю".

Письменник свою провину заперечує. О 18:00 він був звільнений з-під варти, проте Жаррі зазначає, що розслідування про причетність письменника до вищевказаної справи триває.

відео дня

Варто відзначити, що Фредерік Бегбедер до цього вже мав проблеми з законом. У 2008 році він був затриманий в 8-му окрузі Парижа під час прийому кокаїну прямо з капота свого автомобіля. Крім того при літераторі було виявлено 2.6 грам наркотику. За мотивами цих подій автор написав автобіографічний роман "Французький роман".

У червні 2022 року Бегбедер заявив, що перестав вживати кокаїн і нововиявлена тверезість абсолютно не заважає йому творити.

Раніше інсайдери розповіли, що зараз відбувається з важкохворим Брюсом Віллісом та його родиною. Разом вони переживають зміни, пов'язані з лобно-скроневої деменцією Міцного горішка.

Також шанувальники Брітні Спірс знайшли пояснення її диким танцям та дивній поведінці - все це нагадує симптоми рідкісного психічного розладу, який міг виникнути у співачки після років прийому психіатричних препаратів з примусу батька-опікуна.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти