StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Маркл в паніці: король Чарльз III змусив принца Гаррі і Меган прийняти скандальне рішення

6 жовтня 2022, 18:16
Меган Маркл отримала від свого тестя, короля Великобританії Чарльза ІІІ досить незвичайне "хімічне" прізвисько.
Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі / Reuters

Герцоги Сассекские, принц Гаррі і Меган Маркл опинилися в скрутному становищі після смерті королеви Великобританії Єлизавети II.

Як виявилося, Меган Маркл і принц Гаррі вже були готові представити публіці свій спільний проект з Netflix, але передумали через деякі обставини.

Подружжя вирішило позбутися частини контенту, який раніше самі передали стрімінговому сервісу.

Як пишуть західні ЗМІ, Гаррі і Меган мають намір відхреститися від своїх слів про нині покійну королеву і про нового монарха Чарльза III, а також про його дружину Каміллу.

"Маркл в паніці через те, що монарх може і зовсім прибрати їх з Гаррі зі списку членів королівської сім'ї", - пише PageSix.

Цікаво, що днями Букінгемський палац оприлюднив новий кадр, на якому зображено монарше сімейство, ось тільки сассексів на ньому немає.

Король Чарльз з сім'єю

Крім того, Меган Маркл отримала від свого тестя, короля Великобританії Чарльза ІІІ досить незвичайне "хімічне" прізвисько.

Про це йдеться в книзі письменниці Кеті Ніколл "The New Royals: Queen Elizabeth's Legacy and the Future of the Crown" (Нова королівська сім'я: спадщина королеви Єлизавети і майбутнє корони), прізвисько пов'язане з характером дружини принца Гаррі.

"Чарльз прозвав свою майбутню невістку "Tungsten" (укр. "Вольфрам") через її жорсткості і стійкості", - пише Ніколл.

Ці риси Меган, каже письменниця, були "особливо очевидні під час спільного виступу Сассекських з принцом Вільямом і Кейт Міддлтон на форумі Royal Foundation у 2018 році".

Хімічний елемент вольфрам - сріблясто-білий метал, сплави якого мають високу твердість, зносостійкість, жароміцність. Разом з тим, до речі, це один з найважчих металів. Також існує припущення, що вольфрам грав роль на ранніх етапах виникнення життя на Землі.

Смерть Єлизавети II

8 вересня померла Єлизавета II. З королевою були всі її четверо дітей, а також Вільям, герцог Кембриджський. Згідно з порядком престолонаслідування, він є наступним після свого батька Чарльза спадкоємцем британської корони.

До самої смерті вона виконувала обов'язки монарха Великобританії і королівств Співдружності. Єлизавета стала найстарішим монархом не тільки в історії британської імперії, але і довгоправлячим главою держави в світі.

Тепер Британський трон за законом переходить принцу Чарльзу. Новому королю Великої Британії 73 роки.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти