StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Коханка Путіна просить повернути його мережевий ресторан

9 квітня 2024, 23:40
Коханка Путіна Мізуліна просить диктатора повернути Макдональдс, щоб "достукатися до молоді".
Катерина Мізуліна
Катерина Мізуліна просить повернути Макдональдс/ колаж: Главред, фото: t.me/ekaterina_mizulina

Ймовірна нова коханка диктатора Путіна Катерина Мізуліна, яка в захваті від кривавого вторгнення терористичної Росії в Україну, просить свого фюрера повернути в РФ мережеві ресторани - Макдональдс.

За даними пропагандистського телеграм-каналу "Кремлівська табакерка", Мізуліна звернулася до президента під час особистого спілкування наприкінці минулого тижня.

"Для моїх соцмереж і взагалі для ефективності моєї роботи, для впливу на молодь було б корисно робити відео і селфі з цього ресторану. Не з "Смачно - і крапка" ж мені їх робити", - сказала вона Путіну.

відео дня

Повідомляється, що прохання нібито здивувало диктатора, але "він доручить економістам і дипломатам попрацювати над цим питанням".

Джерела в Кремлі стверджують, що поверненням McDonald's у санкційну Росію можуть зайнятися Лавров або хтось із його заступників.

Якщо ж місія буде провалена, Путін пообіцяв Мізуліній побудувати аналог McDonald's у своїй резиденції в Ново-Огарьово. Причому такий, що "навряд чи хтось відрізнить його від оригіналу".

Хто така Катерина Мізуліна

Катерина Мізуліна - голова Російської Ліги безпечного інтернету, її мати затята путіністка, яка пропагує антиукраїнські методички Кремля. Батько Мізуліної Михайло Мізулін - професор-філософ, один із провідних учених у Москві.
Мізуліна всіма силами намагається очистити інтернет-простір від критики Путіна і його диктаторських рішень, а також підтримує криваве вторгнення РФ в Україну.

"Путін відразу запропонував Мізуліній відкрити такий ексклюзивний ресторан, але вона проти. Стверджує, що "хоче автентичності, і щоб усе було правильно", - пишуть пропагандисти.

Нагадаємо, раніше нова пасія диктатора Путіна Катерина Мізуліна заспівала пісню Хливнюка перед курсантами командного училища. За інформацією пропагандистських росЗМІ, Путін особисто дозволив їй це зробити.

А також Катерина Мізуліна поскаржилася терористу Путіну на своє прізвисько "Барбі" і попросила диктатора "щось із цим зробити".

Читайте більше про коханок Путіна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти