StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Чудово проведемо час": Путін покликав скривджену коханку в Сочі та відхрестився від Кабаєвої

8 березня 2024, 14:19
4962
Нова пасія сказала, що їй подобаються "рішучі" чоловіки.
Путін пообіцяв звозити Мізуліну в Сочі. Більше нікуди не може
Путін пообіцяв звозити Мізуліну в Сочі. Більше нікуди не може / Колаж Главред, фото kremlin.ru, Instagram/ekaterina_mizulina

Російські пропагандистські ЗМІ щодня видають нову порцію новин про особисте життя російського президента і терориста Путіна.

Зокрема, за інформацією пропагандистського телеграм-каналу "Кремлівська табакерка", Путін запропонував своїй новій пасії Катерині Мізуліній з'їздити в Сочі на кілька днів.

Причиною такого вчинку нібито стала образа Мізуліної. "Катерина Мізуліна сильно засмутилася і навіть розлютилася через слова Володимира Путіна, що їхній роман вигадка. Під час останньої розмови вона попросила Володимира Володимира", - пише ЗМІ.

відео дня

Ба більше, за інформацією того ж телеграм-каналу, вона зажадала більшої рішучості і не відволікатися на минуле.

Хто така Катерина Мізуліна

Катерина Мізуліна - голова Російської Ліги безпечного інтернету, її мати затята путіністка, яка пропагує антиукраїнські методички Кремля. Батько Мізуліної Михайло Мізулін - професор-філософ, один із провідних учених у Москві.
Мізуліна всіма силами намагається очистити інтернет-простір від критики Путіна і його диктаторських рішень, а також підтримує криваве вторгнення РФ в Україну.

"Президент був напрочуд м'яким і дав зрозуміти, що з Кабаєвою його зараз нічого не пов'язує, але він колись узяв на себе якісь зобов'язання, і буде правильним, якщо цих зобов'язань буде дотримано. Підозрюємо, ідеться про дітей, однак стверджувати не станемо", - цитує терориста канал.

Вони також пишуть, що Путін навіть розщедрився на подарунок. "Зараз вибори, самі розумієте. Але після пропоную знайти день-два і полетіти в Сочі. Повноцінну відпустку не обіцяю, але ми чудово проведемо час".

Мізуліна відповіла, що чекає цього моменту з нетерпінням, додають пропагандисти.

Нагадаємо, нова коханка Путіна Катерина Мізуліна, здивувала піснею, яку вона приурочила до свята 23 лютого в Росії. Вона заспівала пісню українського гурту "Бумбокс", яку їй нібито дозволив заспівати особисто глава Кремля.

Додамо, диктатора Путіна засмутило, що його ймовірна коханка Мізуліна має проблеми через стосунки з ним, тому він вирішив засипати її подарунками.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти