StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ляпісу Трубецькому скасували концерт у Сербії

12 лютого 2023, 13:59
Артист опублікував заяву на сайті, де пояснив, що ж сталося.
Ляпис Трубецкой
Ляпис Трубецкой / Facebook

У Сербії скасували концерт білоруського гурту "Ляпіс Трубецкой", лідер якого Сергій Міхалок неодноразово висловлювався на підтримку України, а також відкрито засуджував напад терористичної Росії на Україну.

За інформацією ряду російських пропагандистських ЗМІ, скасування пов'язане з тим, що артист підтримав Україну. Тим часом, причина виявилася більш прозаїчна: артисти просто не змогли отримати візу.

Виступ мав пройти 12 лютого в будинку молоді. "Ми так і не отримали відповіді з консульства Сербії в Гельсінкі і прийняли рішення про скасування концерту з великим болем", – сказано в заяві колективу.

відео дня

Відомо, що лідер групи активно допомагає українцям, які відчайдушно борються з жорстоким вторгненням Росії на свої суверенні території.

Нагадаємо, раніше легендарний рок-музикант, лідер гуртів "Ляпіс 98", BRUTTO і Drezden Сергій Міхалок у вкрай лютій і запеклій формі звернувся до військовослужбовців Білорусі. Відеозвернення музикант виклав на YouTube.

"Які з Вас захисники Батьківщини? Ракетами стріляти по сусідах, щоб Путін погладив Лукашенка по вусах - це захист?! Це ганьба! Якби справжні офіцери, колись колишні елітою РБ, про таке дізналися, зовсім скоро вони [вибивши, нецензурно - Главред] б зі своєї території всіх російських окупантів. Жодна ракета не полетіла б з Білорусі, навіть якщо для цього офіцерам довелося б загинути", ‒ сказав він.

Міхалок прямо каже - поки з території Білорусі йде обстріл України російськими ракетами, така ситуація - ганьба чистої води.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти