StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Краще не загострювати": в Італії скасували концерт ТНМК через неофашистів

24 жовтня 2022, 17:15
Музикант поділився неприємними подробицями своєї поїздки до Італії із запланованим концертом.
Група ТНМК Фагот
Група ТНМК Фагот / facebook.com/TNMKband

Музикант і вокаліст української групи ТНМК Олександр Сидоренко, відомий як Фоззі, поділився новиною про те, що групі скасували концерт в італійській Флоренції.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

відео дня

За його словами, Флоренція виявилася несподівано прекрасна, тільки от групі не дали там виступити, адже поліція відкликала дозвіл на акцію.

"Тільки нам не дали там вчора зіграти - поліція відкликала дозвіл на акцію", - розповів музикант.

Він також додав, що причиною таких дій стала акція неофашистів. "Щось типу-поруч акція неофашистів, краще не загострювати. Навіть під гітару не дозволили. А у барабанщика з кишені вкрали телефон. Такого плану гастролі вчора був. Зате сьогодні в 16 ми зіграємо (сподіваємося) біля Римського Форуму. Всі дороги ведуть туди",- розповів він.

Залишається загадкою, чому поліція скасувала концерт українського гурту, а не акцію неофашистів.

Нагадаємо, раніше український автор і виконавець Олег Михайлюта, відомий як Фагот з групи ТНМК, назвав російського музиканта, соліст рок-групи "Акваріум" Бориса Гребенщикова, який засуджує розпочату Росією війну проти України, бородатим великим г...м через його попередні висловлювання про Крим і про культуру поза політикою.

За словами українця, він не розуміє, як можна бути таким лицеміром і цинічно висловлюватися. Про це він сказав в інтерв'ю російським журналістам Богдану Бакалейко і Денису Катаєву для їх Youtube-каналу.

"У нас у всіх доброта, любов, також підлість і цинізм. Але якщо ти намагаєшся вдосконалювати в собі виключно підлість, брехня, брехня, цинізм, тоді ти можеш називатися російською... А типу цього вашого великого гівна, яке бородате, розповідало кілька місяців тому, що:"був я в Криму багато разів, я українців там не бачив". А тепер воно розповідає, що культура поза політикою, ми тут ні до чого. Як можна бути таким цинічним падлом?"- обурюється Фагот.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти