StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лорак пробачила всіх і заговорила про любов до свого йога-інструктора

27 лютого 2023, 11:39
Співачка активно чистить свій Instagram від українців, які не можуть пробачити зради колишньої землячки.
Ані Лорак
Ані Лорак / Instagram

Запроданка та українська співачка Ані Лорак, яка оселилася в Росії і продовжує мовчати про всі звірства російської армії в Україні, викотила черговий пост, в якому "всіх пробачила".

Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram. "У цей особливий день я прощаю всіх тих, хто чимось мене образив, а також прошу пробачити тих, кому я заподіяла біль...", - написала Лорак, маючи на увазі прощену неділю.

Вона також прокоментувала свої нові стосунки з вчителем йоги, у якого залишилася маленька дитина від попередніх стосунків.

Ані Лорак
Ані Лорак / Скріншот Instagram

"Щоб стати жінкою, якою я є сьогодні, мені довелося пройти важкі уроки минулих стосунків. Мені знадобився деякий час, щоб зрозуміти, що токсична любов — це не справжня любов і що це відсутність самоповаги. Зараз я вдячна всім цим переживанням, які привели мене до потрібного моменту з'єднання з собою, а також тому, що я змогла знайти людину, з якою я можу відчути жіноче щастя", - пише вона про себе.

Відзначимо, що у неї так і не знайшлося ні грама честі і совісті, згадати про те, як Росія, в якій вона заробляє, рівно рік тому вторглася на територію її батьківщини.

Нагадаємо, раніше Лорак поділилася спільними фото з чоловіком, який виявився вчителем йоги і "велнес-експертом", а також батьком двох дітей. "Блаженна любов, яка стукає у твої двері, коли ти найменше очікуєш цього. Давай святкувати кожну секунду, моя любов", - написала зізнання зрадниця.

Любов Лорак звуть Ісаак Віджраку. Саме він допомагав їй в 2019 році пережити їй розлучення. Він живе на Ібіці і виховує двох дітей.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти