StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ксенія Мішина стала жертвою шахраїв і втратила кругленьку суму

1 березня 2024, 21:41
Відома актриса Ксенія Мішина стала жертвою шахраїв, які обманом у неї видурили помітну суму в розмірі 15 тисяч грн.
Ксенія Мішина
Ксенія Мішина стала жертвою шахраїв / колаж Главред, фото Instagram

Відома українська актриса серіалів і колишня учасниця реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина зізналася, що стала жертвою шахрайки, яка обманом виманила у неї кругленьку суму. Про неприємний інцидент артистка розповіла у себе в Instagram.

"Два тижні тому написала мені баєр. Це той, хто привозить брендові речі з-за кордону. Хотіла взяти в мене рекламу. Я озвучила суму - вона погодилася. Я почала вивчати її сторінку, дуже багато блогерів її рекламували. Але все було на словах. Мені потрібно на собі все перевірити, бо я ж буду вам рекомендувати це. Думаю, треба зрозуміти, як комунікація, сервіс, доставка. Тож, думаю, запропоную їй бартер. Нехай вона мені привезе речей на цю суму, скільки коштує моя реклама", - розповіла Мішина.

909

Але Ксенія, мабуть, трохи захопилася, і взяла одяг на суму більшу, ніж раніше було домовлено за бартером. Тому доплатила баєру 15 тисяч грн. Через деякий час акторка була неприємно здивована, адже сторінку замовника реклами вже видалили і створили нову, де акаунт акторки було заблоковано.

відео дня

"Я вибрала речі, але вийшло це на суму більше: плюс 15 тис грн. Вона сказала, що їй потрібно 100% передоплата. Я скинула їй 15 тис грн на карту. І вона сказала, що пішла викуповувати речі. Потім сказала відправила. Добре, чекаємо. Минуло два тижні. Я їй учора пишу. І все. У результаті немає сторінки, усе заблоковано, видалено. До побачення, Ксенія, 15 тис грн твоїх. Я робила скріни, відчувала, що щось не те. Але цієї сторінки вже не було, потім я помітила, що вона її перейменувала. Шахраї", - підсумувала Мішина.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що телеведуча 1+1 Наталія Островська стала мамою. Не пам'ятаючи себе від щастя, вона вже розкрила стать дитини і показала її перші фото з пологового будинку.

Також український співак Павло Зібров розкрив секрет ідеальних стосунків із дружиною. Скоро артист відзначатиме зі своєю обраницею перлинне весілля - 30 років у шлюбі.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти