StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ксенія Мішина "перетворилася" на блондинку і здивувала фанатів схожістю на Меган Фокс

7 лютого 2024, 14:51оновлено 1 березня, 21:15
Акторка Ксенія Мішина похвалилася новим образом із блондинистим волоссям і її одразу ж порівняли з голлівудською зіркою Меган Фокс.
Мішина, образ
Ксенія Мішина вирішила здивувати фанатів новими образом / Instagram

Відома українська актриса серіалів і колишня героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина похвалилася перед фанатами кардинально оновленим образом на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Артистка раптово "перевтілилася" в блондинку і виклала короткий ролик. На перших кадрах дівчина вийшла традиційно, як брюнетка, у сонцезахисних окулярах і сірому худі. А потім, раптово, раз і - Мішина вже постає ефектною блондинкою. Крім того, дівчина одягла синю вечірню блискучу сукню, а образ доповнила макіяжем і прикрасами.

"Я теж не очікувала! Як вам?", - поцікавилася у підписників актриса.

відео дня

Є, щоправда, великі шанси, що Мішина не зважилася на такі кардинальні зміни в образі, а просто скористалася перукою. До речі, багато фоловерів зазначили, що з білим кольором волосся Мішина стала дуже схожа на американську актрису Меган Фокс (зірку франшизи "Трансформери").

Мішина, образ

Нагадаємо, раніше стало відомо, що телеведуча "1+1" Наталія Островська стала мамою. Не пам'ятаючи себе від щастя, вона вже розкрила стать дитини і показала її перші фото з пологового будинку.

Також український співак Павло Зібров розкрив секрет ідеальних стосунків із дружиною. Скоро артист відзначатиме зі своєю обраницею перлинне весілля - 30 років у шлюбі.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти