StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Павло Зібров розкрив секрет ідеальних відносин з дружиною

19 листопада 2023, 18:21
985
Перлове весілля Зібрових не за горами, а вони і зараз закохані, як і 30 років тому.
Павло Зібров з дружиною
Павло Зібров поділився секретом успішного шлюбу / колаж: Главред, фото: instagram.com/pavlo_zibrov

У серпні 2024 року український співак, композитор і Народний артист України Павло Зібров відзначить зі своєю дружиною Мариною 30 річницю весілля. Їх пара по праву вважається однією з найміцніших в українському шоу-бізнесі.

Під час війни, коли розпадається безліч шлюбів, їх союз, схоже, став ще міцнішим. Співак переконаний - горе та втрати загартовують людину і показують їй справжні життєві цінності.

"Особливо під час війни стосунки не змінились. Авжеж, коли ти бачиш втрати кожного дня, то ще більше цінуєш те що маєш. Сім'я у мене завжди на першому місці", - заявив Зібров в інтерв'ю для 24 Каналу.

відео дня

Також він розкрив власний секрет щасливих відносин, одним з основоположних факторів яких артист вважає постійне самовдосконалення, а також вміння (і бажання) слухати і чути один одного.

"Цінувати те, що маєш, розвиватись, бути цікавим партнеру, наповнювати життя фарбами. Хоч наразі це й складно, але робити приємності – чи то помити посуд після вечері, чи купити улюблені цукерки. Цінувати підтримку, прислухатись до критики, удосконалюватись, якомога більше якісно проводити час разом", - ділиться мудрістю Павло Зібров.

Раніше голлівудський актор Вілл Сміт знову опинився в центрі скандалу: колишній особистий помічник знаменитості заявив, що той прихований гомосексуаліст. Дружина Сміта зробила з цього приводу заяву.

Також український співак Арсен Мірзоян прокоментував репутацію своєї другої дружини, співачки Тоні Матвієнко. Багато хто вважає, що вона забрала артиста з сім'ї, за що називають її розлучницею.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти