StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Коштує дорого": Ксенія Мішина обурилася цінами на відпочинок в Таїланді

5 січня 2024, 18:00
405
Актриса Ксенія Мішина розсекретила ціни на комфортний відпочинок в Таїланді і шокувала новинами про те, за що туристам доведеться дорого заплатити.
Мішина, Таїланд
Ксенія Мішина зараз відпочиває на курорті в Таїланді / Instagram

Відома українська актриса театру і кіно (і колишня учасниця реаліті-шоу "Холостячка") Ксенія Мішина, яка зараз з 11-річним сином Платоном насолоджується відпусткою в Таїланді, обурилася в Instagram-stories цінами для туристів.

Виявилося, що за комфортні умови для відпочинку доведеться викласти великі гроші. За словами Мішиної, в Таїланді багато приватних пляжів, за якими доглядають і постійно прибирають.

Але щоб відпочити там і насолодитися красивими видами, доведеться заплатити ‒ в перерахунку з валюти ‒ 5,5 тисячі гривень дорослому, а дитині – 3 тисячі.

відео дня

"На приватних територіях і пляжах можна побачити таку красу. Перебування на такому пляжі і користування басейном коштує 5500 грн з дорослого і 3000 грн - з дитини. Я послала їх (геть - грубо)", - обурилася актриса.

12345

Правда, Мішина підкреслила, що таку вартість доведеться заплатити за чистоту.

"Але вода тут максимально чиста. Чистота коштує дорого", - підсумувала артистка.

12345

Нагадаємо, раніше стало відомо, що телеведуча 1+1 Наталія Островська стала мамою. Не пам'ятаючи себе від щастя, вона вже розкрила стать дитини і показала його перші фото з пологового будинку.

Також український співак Павло Зібров розкрив секрет ідеальних відносин з дружиною. Скоро артист відзначатиме зі своєю обраницею перлове весілля - 30 років у шлюбі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти