StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кіркоров збирається продавати частини свого організму

20 березня 2024, 11:44оновлено 20 березня, 12:18
Тепер можна обзавестися жиром Кіркорова і заодно поліпшити фінансове становище путініста.
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров сподівається поліпшити фінансове становище за допомогою жиру/ колаж: Главред, фото: facebook.com/p/Philipp-Kirkorov-100044260682422

Російський співак Філіп Кіркоров, який підтримує напад терориста Путіна на Україну, а також намагається відбілити свою репутацію після "голої вечірки" Івлєєвої, збирається відновлювати своє фінансове благополуччя за допомогою власного тіла.

За інформацією пропагандистського ресурсу 7dn.ru, незабаром Кіркоров збирається продати власний жир, який йому відкачали під час пластичної операції у скандального російського хірурга Хайдарова.

Тоді хірург розповідав, що після операції йому надійшло безліч пропозицій про викуп відрізаних частин Кіркорова.

відео дня

Хто такий Філіп Кіркоров?

Філіп Кіркоров - радянський і російський естрадний співак, Народний артист РФ (2008). У 2008 році також отримав звання Народного артиста в Україні, але у 2023 формально був його позбавлений через підтримку російської агресії. Учасник безлічі скандалів, зокрема й "голої" вечірки Анастасії Івлєєвої в грудні 2023 року, яка спричинила хвилю "скасування" популярних артистів у країні-окупанті.

Тим часом медик додає, що такий жир чужої людини не можна використовувати в медичній практиці, тож покупцеві доведеться милуватися ним тільки як трофеєм.

Нагадаємо, раніше путініст Філіп Кіркоров потрапив у новий скандал на великому святковому концерті, присвяченому Міжнародному жіночому дню. Кіркоров посварився з усіма журналістами, які були присутні на заході, повідомляють росЗМІ.

Додамо, після "скасування" Кіркорова в РФ через "голу" вечірку Івлєєвої, артист вигадав, що він просто хотів відпочити від сцени.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти