StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Я втомився від самого себе": Кіркоров вперше зробив зізнання після "скасування"

26 лютого 2024, 12:39
Оновлений Примадон тепер вдає із себе пай-хлопчика, проте всі проблеми вперто заперечує.
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров висловився про своє зникнення зі сцени / колаж: Главред, фото: facebook.com/p/Philipp-Kirkorov-100044260682422

Співак-путініст Філіп Кіркоров з грудня 2023 року вважався в країні-агресорі персоною нон грата через участь у "голій" вечірці Івлєєвої. Однак після того, як його буквально за барки привели на окуповані українські території виступати перед пораненими окупантами, кремль змінив гнів на милість, і вже 25 лютого артист в новому образі виблискував на місцевій музичній премії в якості ведучого.

Примадон виявився напрочуд балакучим, і охоче йшов на контакт з журналістами. Звичайно ж головною темою було "скасування" Кіркорова - йому блокували рахунки, викреслювали зі знятих фільмів, музичних програм і корпоративів.

Однак, після удаваного каяття, в яке абсолютно ніхто не повірив, Кіркоров, схоже, переконав себе, що забуття, якому його всерйоз мали намір віддати - його власне рішення, а ніяк не влади країни-окупанта. Йому нібито потрібно було "перезавантажитися", тому він і зник з інформаційного простору. Про це Філіп розповів росЗМІ.

відео дня

"Я відпочивав, більше думав, більше читав, сам з собою розмовляв. Мені було цікаво по душам поговорити з самим собою, тому що зазвичай це все якісь діалоги... А ось з самим собою дуже рідко вдавалося останнім часом, тому що ця гонка, вона, звичайно, мене дуже виснажила. Гастролі, концерти, зйомки. Потрібно було взяти тайм-аут для того, щоб перезавантажитися, розвантажитися. Хтось скасовував Кіркорова. Я сам себе скасував! Тому що я втомився від себе. Таким, яким я був останнім часом. Мені стало нудно з самим собою, а якщо мені стало нудно з самим собою, то визнаю, що і публіці стало нудно, так?" - заявив Філіп Кіркоров.

Хто такий Філіп Кіркоров?

Філіп Кіркоров-радянський і російський естрадний співак, Народний артист РФ (2008). У 2008 році також отримав звання Народного артиста в Україні, але в 2023 формально був його позбавлений через підтримку російської агресії. Учасник безлічі скандалів, в тому числі і "голої" вечірки Анастасії Івлєєвої в грудні 2023, яка спричинила за собою хвилю "скасування" популярних артистів в країні-окупанті.

Раніше продюсер і концертний директор Сергій Лавров розкрив таємницю Філіпа Кіркорова. Він розповів що фінансовий стан артиста давно не співає навіть романсів - марнотратна зірка, яка звикла до розкоші, має більше боргів, ніж пір'я на своєму найрозкішнішому костюмі.

Також 56-річний співак-путініст Філіп Кіркоров зробив величезне моторошне татуювання на видному місці. Натільний малюнок він приховував протягом декількох місяців.

Інші новини про Філіпа Кіркорова:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти