Який зараз вигляд має зірка молодіжних комедій 2000-их Аманда Байнс

25 липня 2024, 01:30
696
Сумна історія Аманди Байнс викриває незірковий виворіт Голлівуду.
Аманда Байнс
Аманда Байнс тоді і зараз - який вигляд має Аманда Байнс зараз / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, instagram.com/amandaamandaamandaamanda1986

У двохтисячних Аманда Байнс була однією з найперспективніших молодих акторок Голлівуду. Миловидна зовнішність, промениста усмішка і кілька вдалих кінохітів ("За що тебе люблю", "Що хоче дівчина", "Кохання на острові", "Вона - чоловік") зробили з дівчини справжню зірку.

Утім, Байнс стала сумним прикладом того, наскільки Голлівуд буває жорстоким до дітей-акторів, і здатний перемолоти їх на порох. Уже наприкінці двотисячних Аманда почала вживати наркотики, алкоголь, втратила затребуваність, як акторка, і стала з'являтися на екранах винятково у зв'язку зі скандалами.

Колишня акторка кілька разів лікувалася від залежностей, у 2014 їй поставили діагноз "біполярний розлад". Вона періодично "зривається" - повертається до заборонених речовин і відмовляється приймати ліки. Серед можливих причин її проблем називають сексуальне насильство, яке вона пережила в 13 років на одному зі знімальних майданчиків.

відео дня

Однак у моменти просвітлення Аманда Байнс все ж намагається жити звичайним життям простої людини. У соціальних мережах вона публікує фото з прогулянок із друзями та власні вірші.

На останніх знімках, які з'явилися в її блозі в Instagram, Байнс ледь можна впізнати - вона змінила колір волосся, збільшила губи і зробила темні різко окреслені брови. Також на її обличчі тепер красується татуювання у формі сердечка.

Аманда Байнс
Аманда Байнс тоді і зараз - як виглядає Аманда Байнс зараз / instagram.com/amandaamandaamandaamanda1986

Хто така Аманда Байнс?

Аманда Байнс - колишня акторка. Байнс почала свою кар'єру в дитинстві, знімаючись у комедійних скетч-серіалах Nickelodeon. Відома своїми акторськими роботами в 1990-х і 2000-х роках: вона отримала премію Critics' Choice Award і шість премій Kids' Choice Awards, а також інші нагороди. Залишила акторську кар'єру в червні 2010 року.

Голлівуд - останні новини:

Раніше суд виніс остаточне рішення у справі про вбивство Галини Хатчінс на зйомках фільму "Іржа". Почувши його, обвинувачений Алек Болдвін, який вистрілив у жертву, розплакався.

Також стало відомо, що Дженніфер Лопес і Бен Аффлек офіційно намагаються продати свій маєток - вони зв'язалися з ріелторами, щоб якнайшвидше позбутися сімейного гніздечка.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти