StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"З яких кущів вони вилізли": Лайма Вайкуле видала неприємну для росіян правду про Аллу Пугачову

25 липня 2024, 08:06
2276
Лайма Вайкуле поставила на місце тих, хто каже, що Алла Пугачова не давала їм виступати на сцені.
Лайма Вайкуле, Алла Пугачева
Лайма Вайкуле заступилася за Аллу Пугачову / колаж: Главред, фото: instagram.com/laima_vaikule_official/?hl=uk, instagram.com/alla_orfey/

Латвійська співачка Лайма Вайкуле вже багато років дружить із російською співачкою Аллою Пугачовою, яка публічно засуджує терористичне вторгнення РФ в Україну. Артистка заявила, що репутацію її подруги неможливо перекреслити.

Як повідомляють росЗМІ, Лайма сказала, що про Пугачову пишуть негатив "маленькі собачки".

відео дня

"Неможливо перекреслити якимось... Хто їх взагалі пам'ятає і знає?! Звідки? З яких кущів вони вилізли? Вони тепер пишуть про Аллу", - зазначила артистка.

Також Вайкуле розповіла, що після того, як Пугачова пішла зі сцени, її місце зайняли давно забуті люди, які 20 років не давали про себе знати, та ще й звинувачують Примадонну.

"Тепер ще розповідають, що це тому що Алла їм забороняла виступати. Не можна перешкодити тому, кого немає!" - додала Лайма.

Алла Пугачова
Алла Пугачова / інфографіка: Главред

Хто така Алла Пугачова?

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, авторка пісень, режисер-постановник, музичний продюсер, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю сім'єю. 18 вересня 2022 року у своєму інстаграмі Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ із проханням внести її до списку "іноагентів". Її чоловіка Максима Галкіна вже внесено до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Алла Пугачова - останні новини по темі

Раніше стало відомо, чому насправді розлучилися Філіп Кіркоров і Алла Пугачова. Приватну версію висловив колишній концертний директор співака, і зазначив, що роман Примадонни з Галкіним там ні до чого.

Тим часом колишній друг Алли Пугачової розповів про її проблеми з Максимом Галкіним. Нібито в їхньому шлюбі зараз не все так гладко, як вони намагаються показати в інформаційному просторі.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти