StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Відомий композитор порівняв Пугачову та Ротару через їхнє ставлення до війни

21 липня 2024, 18:03
960
Олександр Злотник поділився роздумами, чому мовчить Софія Ротару і як поводиться Алла Пугачова.
Софія Ротару, Алла Пугачова
Олександр Злотник про Софію Ротару та Аллу Пугачову - коментарі композитора / колаж: Главред, фото: instagram.com/sofiarotaru.official, instagram.com/alla_pugacheva_primadonna

Співачки Софія Ротару та Алла Пугачова часто протиставлялися одна одній в очах колег і шанувальників, через що між ними, за чутками, була певна напруженість у стосунках. Навіть у питаннях повномасштабної війни в Україні їхні позиції виявилися схожими в цілому, але принципово різними в дрібницях.

Рішення Софії Ротару мовчати про воєнні злочини країни-окупанта, час від часу лаконічно висловлюючи свою солідарність з Україною та українцями, багатьом здалася незрозумілою. Так композитор і автор пісень Олександр Злотник, який раніше тісно співпрацював з "хуторянкою" Ротару, виявився не менш здивованим прийнятими співачкою рішеннями.

"За час війни ми з нею не мали ніяких розмов, тому звідки я знаю (чому Ротару мовчить - прим. редактора)? Кожен вибирає свій шлях. Мене ви чуєте, ще багатьох - також, а когось - не чуєте. Я не можу сказати, чому вона обрала таку позицію. Це знає лише сама Соня", - каже Злотник в інтерв'ю для Oboz.ua.

відео дня

Що ж стосується Пугачової, то тут композитор не здивований, що Примадонна ухвалила рішення покинути рф, і більш активно й емоційно висловлює своє невдоволення війною в Україні та керівництвом країни-окупанта.

"А Пугачова завжди мала свою думку, свою позицію. І треба сказати, що вона багатьом артистам за своє життя допомагала пробитися. А кому допомогла Соня? От вам і відповідь... Є люди, для яких матеріальні речі - це дуже важливо", - розмірковує автор пісень.

Хто така Софія Ротару

Софія Михайлівна Ротару - радянська й українська естрадна співачка (сопрано) та акторка. Лауреатка премії Ленінського комсомолу (1978). Народна артистка СРСР (1988). Кавалер молдавського ордена Республіки (1997). Геройка України (2002). Національна легенда України (2021).
У лютому 2022 року співачка однозначно підтримала Україну. 28 лютого 2022 року Софія опублікувала допис в Інстаграмі, де чітко окреслила свою позицію і назвала речі своїми іменами: "російські ракети знищують мирних жителів", "молюся за наших захисників і мир в Україні".

Хто така Алла Пугачова

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, автор пісень, режисер-постановник, музичний продюсер, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю родиною. 18 вересня 2022 року у своєму Instagram Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ з проханням включити її до списку "іноагентів". Її чоловік Максим Галкін вже внесений до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Останні зіркові новини:

Раніше українська співачка Христина Соловій розповіла про нечуваний борг Святославу Вакарчуку, який був її наставником і, донедавна, музичним продюсером.

Також стало відомо, що зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька опинилася в лікарні. Акторці знадобилася крапельниця, щоб вона могла прийти до тями.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти