StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гвінет Пелтроу відзначає 50-річчя в спокусливому бікіні

25 вересня 2022, 13:57
Зірка Marvel розказала про свій шлях до прийняття тілесних змін.
Гвінет Пелтроу
Гвінет Пелтроу знялася в бікіні напередодні свого 50-річчя / instagram.com/gwynethpaltrow

Голлівудська акторка Гвінет Пелтроу, зірка романтичних комедій кінця дев'яностих-початку двотисячних, і фільмів кіновсесвіту Marvel (грає роль коханої Залізної людини), через кілька днів відзначає важливу дату - своє 50-річчя.

Артистка, яка також розвиває свій косметичний бренд, активно бореться з ейджизмом і пропагує природне старіння. Своєю діяльність вона закликає не боятися вікових змін, а приймати їх, насолоджуватися ними.

Так, напередодні свого ювілею, Пелтроу опублікувала знімок у бікіні - акторка без макіяжу стрибає на своїй галявині перед будинком. Фото називається "В близькості до 50-ти", і, варто відзначити, що виглядає акторка просто шикарно.

відео дня

Також у своєму блозі вона проілюструвала цим кадром свої роздуми про те, в якому стані і на якому життєвому етапі вона зустрічатиме свій ювілей.

"Моє тіло, карта свідчень всіх прожитих днів, не перебуває поза часом. Набір відмітин і нерівностей, які відзначають глави. Шрами від опіків об піч, палець, який прищемило вікном колись давно, народження дитини. Срібне волосся і тонкі грані. Сонце залишило на мені свої небесні відбитки пальців, як ніби воно намочило кисть в темно-сірій акварелі і провело нею по моїй шкірі. І поки я роблю все можливе, щоб досягти хорошого здоров'я і довголіття, запобігти ослабленню м'язів і відмирання кісток, у мене є мантра, яку я згадую, коли з'являються безрозсудні думки, які намагаються збити мене зі шляху: я приймаю. Я приймаю ознаки старіння і в'ялу шкіру, зморшки. Я приймаю своє тіло і відпускаю потребу бути ідеальною, виглядати бездоганно, кидати виклик гравітації, кидати виклик логіці, кидати виклик людству. Я приймаю свою людяність", - пише Пелтроу.

Раніше українська акторка Анна Кошмал в образі лісової феї в білосніжній міні-сукні з квіткових пелюсток похвалилася бездоганними формами.

Також зірка Playboy Даша Астаф'єва в колготках в сіточку і на високих підборах встала на карачки, щоб показати, як "правильно зустрічати коханого".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти