StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Фамільна схожість: співачка Руслана поділилася рідкісним фото з татом

7 лютого 2024, 16:54
Батько української знаменитості проявляє зворушливу турботу до 50-річної доньки.
Руслана Лижичко
Який вигляд має тато Руслани Лижичко Степан Ігорович / колаж: Главред, фото: instagram.com/ruslana.lyzhychko

Українська співачка, переможниця Євробачення-2004 і Народна артистка України Руслана Лижичко не часто говорить про своїх батьків. Проте вона підтримує теплі стосунки з кожним із них.

На своїй сторінці в Instagram співачка нещодавно показала вкрай рідкісний знімок, на якому позує поруч зі своїм татом Степаном Ігоровичем. Батьки Руслани розлучилися, коли співачці було 18 років, але батько продовжує брати активну участь у житті своєї зоряної доньки і сьогодні.

На фото тато і донька стоять на тлі прапорів України і широко посміхаються. Лижичко написала, що отримала від Степана Ігоровича посилку, яка її дуже зворушила - там були не тільки приємні гостинці, а й допомога нашим захисникам. Тато співачки знає, що більшу частину свого часу вона присвячує благодійним зборам на користь ЗСУ, і вирішив підтримати її власним внеском.

відео дня

"Сьогодні мій тато передав мені зі Львова домашній мед, горіхи і... конверт, у якому були гроші на дрони. Тату, дякую Тобі! Я Тебе безмежно люблю!" - не стримала емоції Руслана.

Руслана Лижичко з татом
Який вигляд має тато Руслани Лижичко Степан Ігорович / instagram.com/ruslana.lyzhychko

Раніше зірку-сурдоперекладачку Нацвідбору-2024 Катерину Заботкіну, яка так сподобалася глядачам, розкритикували за непрофесіоналізм. На думку Українського товариства глухих її переклад був занадто вільним.

Також у Мережі спливло відео, як YakTak співав на Голос. Діти у 2019 році. 13-річний артист називав себе "солов'єм Старої Вижівки" і повністю підкорив зіркових тренерів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти