StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як YakTak співав на Голос. Діти: юний "соловей Старої Вижівки" підкорив Мережу

6 лютого 2024, 20:52
Ярослав Карпук почала набирати фанів ще в підлітковому віці.
YakTak, Ярослав Карпук
YakTak на проєкті Голос. Діти-5 - виступ Ярослава Карпука / колаж: Главред, фото: instagram.com/yaktak_official

У лютому 2022 року український співак і автор пісень YakTak увірвався на українську сцену і моментально завоював багатомільйонну армію фанатів. До своїх 18 років він уже встиг завоювати премію Muzvar Awards, заспівати дуетом з багатьма українськими зірками, і посісти 4 місце на Національному відборі на Євробачення-2024. Не кажучи вже про те, що кожен його новий трек зі швидкістю світла стає вірусним у TikTok.

Однак не багато хто з прихильників ЯкТак пам'ятає, що у 2019 році він був учасником 5 сезону музичного проєкту Голос. Діти. Тоді артист виступав під своїм справжнім ім'ям - Ярослав Карпук, і без збентеження розповідав, що в рідному селищі його називають "солов'єм Старої Вижівки".

Відео з виступом співака на дитячому шоу завірусилося в Мережі після його участі в Нацвідборі. Аудиторія YakTak із великим задоволенням шукає схожості та відмінності між ним та 13-річним Ярославом Карпуком.

На сліпих прослуховуваннях підліток зміг розвернути до себе всі тренерські крісла завдяки віртуозному виконанню пісні "Can't Help Falling in Love" Елвіса Преслі. Вокаліст обрав своїм наставником Дзідзьо, який вважав хлопця самородком. І Карпук виправдав очікування зіркового тренера - він дійшов до супер-фіналу, і посів на проєкті друге місце.

Дивіться відео виступу YakTak на сліпих прослуховуваннях 5 сезону музичного шоу Голос. Діти:

Раніше стало відомо, що танцюрист Макс Чмерковський втретє стане батьком. Його дружина повідомила про вагітність через 4 місяці після появи на світ їхнього другого сина.

Також вдова Віталія Білоножка, співачка Світлана Білоножко, жорстко обрушилася на втікачку-запроданку Таїсію Повалій, з якою до повномасштабної війни дружила сім'ями.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти