StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Джонні Депп кардинально змінив імідж: що сталося

17 квітня 2024, 04:00
Легендарний голлівудський актор і продюсер Джонні Депп вразив елегантним виглядом на лондонській прем'єрі фільму "Жанна Дюбаррі".
Депп, Росія
Джонні Депп зважився на кардинальну зміну іміджу / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com і скріншот

Голлівудський актор Джонні Депп змінив свій імідж - різко схуд, відмовився від неохайного вигляду і довгого волосся і постав у Лондоні перед зйомками нової кампанії бренду Dior в абсолютно новому образі. Про це повідомляє портал Deadline.

У лютому 2024 року в італійському Турині актор, який зараз знімає як режисер фільм "Моді" про художника Амедео Модільяні, був сфотографований папараці в реггей-шапці, камуфляжній куртці з нашивкою із зображенням кубинського комуніста Ернесто Че Гевари і з дуже довгим волоссям.

Однак на гала-прем'єру фільму "Жанна Дюбаррі" (де він зіграв одну з головних ролей) у Лондоні Депп приїхав у дуже респектабельному і буржуазному вигляді.

відео дня

На ньому був зшитий по фігурі костюм від Dior і довге елегантне сіре пальто того ж бренду. Образ завершили акуратна барбершопна стрижка і сонцезахисні окуляри типу "авіатори".

Хто такий Джонні Депп?

Джон Крістофер (Джонні) Депп II - американський актор, кінорежисер, музикант, сценарист і продюсер.

Найбільшу популярність Джонні принесли ролі у фільмах Тіма Бертона, у таких відомих картинах, як "Едвард Руки-ножиці", "Сонна Лощина", "Чарлі і шоколадна фабрика", "Ед Вуд", "Суїні Тодд, демон-перукар із Фліт-стріт" і "Аліса в Країні чудес", мультфільм "Труп нареченої", а також образ капітана Джека Горобця в серії фільмів "Пірати Карибського моря", повідомляє "Вікіпедія".

Джонні Депп новини

Російські пропагандистські ЗМІ писали, що американський актор і музикант Джонні Депп нібито зібрався за гонорар у 370 тисяч доларів США. приїхати в країну-агресор РФ. Причому Депп нібито погодився приїхати в РФ і записати спільний трек з якоюсь музичною групою "ЯМОРЕ".До того повідомлялося про те, що ексдружину Деппа, актрису Ембер Герд суд визнав винною в наклепі, який спричинив наслідки для життя і кар'єри Джонні. За свій злочин вона зобов'язана виплатити великий штраф.

Пізніше стали відомі умови, за яких Джонні Депп готовий "пробачити" своїй колишній дружині Ембер Герд багатомільйонну компенсацію як відшкодування збитків.

Інші новини про Джонні Деппа:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти